Steaua, nemulțumită înaintea meciului cu SC Oțelul. Daniel Oprița e supărat că reprogramarea nu a fost acceptată, dar vrea toate punctele: ”Mergem la victorie”. Planul echipei, dat peste cap

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2023, 15:54 Liga 2
Steaua, nemulțumită înaintea meciului cu SC Oțelul. Daniel Oprița e supărat că reprogramarea nu a fost acceptată, dar vrea toate punctele: ”Mergem la victorie”. Planul echipei, dat peste cap

Steaua va deschide etapa a 2-a a play-off-ului de Liga 2, cu SC Oțelul, la Galați. E în fața uneia dintre cele mai lungi deplasări, cu unul dintre cei mai puternici adversari din campionat, mai ales că e într-o conjunctură nefavorabilă, în condițiile în care tinerii selecționați la naționalele ”under” s-au întors târziu după acțiuni.

Steaua a trimis patru jucători la naționale, Iustin Răducan (România U18), David Dincă (România U19), Atanas Trică (România U19) și Ștefan Bodișteanu (România U20), toți făcând parte și din regula ”under” de la Liga 2.

Daniel Oprița își dorea schimbarea zilei de disputare a partidei SC Oțelul – Steaua

Chiar dacă Steaua a cerut ca partida să aibă loc într-o altă zi decât cea în care a și rămas stabilită, joi, nu a primit un răspuns favorabil, iar pentru că anumiți fotbaliști dintre cei patru enumerați sosesc miercuri la București, clubul e nevoit să facă un efort și să îl trimită separat pentru partida de la Galați.

Steaua pleacă de la București, pentru duelul cu SC Oțelul, miercuri, cu o zi înainte de meci, iar Daniel Oprița l-a numit punctual pe Ștefan Bodișteanu, că va ajunge sub comanda sa miercuri seară și va putea intra cu formația lui Dorinel Munteanu obosit, dar și fără să se antreneze în ultimele zile alături de colegii săi.

Daniel Oprița nu înțelege de ce cererea Stelei nu a fost acceptată, considerând că partida putea avea loc chiar și la începutul săptămânii următoare, luni sau marți.

La Galați, ținând cont că e situația care este, ne convenea (n.r. reprogramarea), au fost jucători de la noi la naționale, iar când se fac astfel de programări trebuie să fii atent. Chiar dacă ești acoperit de regulament (n.r. – FRF), nu poți să chemi jucători la lot și să ajungă miercuri la echipă. Miercuri, la ora 15:00, aterizează, noi suntem la Galați deja, suntem pe drum.

Trebuie să vină cu o mașină, sunt după meciuri, e ceva de neînțeles! Cei care conduc trebuie să ajute cluburile, pentru că e o situație care trebuie înțeleasă, dacă erau în locul meu, nu le convenea. Nu îți convine să îl aduci pe Bodișteanu… plimbat prin Portugalia, Norvegia. Îți ajunge fără antrenament direct la meci și nu înțeleg de ce. Sunt acoperiți de regulament, dar oamenii ce fac? Trebuie să jucăm cu juniori și juniorii sunt la loturile naționale.

Mergem la victorie la Galați, dar sunt trei jucători de care avem nevoie. Joacă marți, miercuri ajung direct de la aeroport, apoi trebuie să îi bag în teren. Dacă tot jucăm în timpul săptămânii, putem să jucăm luni, marți. Am înțeles că o să jucăm marți cu Iași, deci putem să jucăm marți, după iar marți.

Așa văd lucrurile, pentru că au fost doar problemele acestea cu naționalele, putem să schimbăm. E prea devreme, nu avem la dispoziție jucătorii. Și dacă vin, dacă spun ei că sunt acoperiți, sunt obosiți, nu pot face antrenament cu ei”, spunea Daniel Oprița la finalul partidei amicale cu Campionii FC Argeș, scor 0-3, de sâmbăta trecută.

Steaua, locul 1 înaintea startului etapei a 2-a a play-off-ului de Liga 2

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și continuă să fie lider și după startul play-off-ului, după prima etapă. Are 43 de puncte acum, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, depășind locul 2, Poli Iași, la golavefaj, și având șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

După ce în prima etapă din play-off Steaua a întâlnit Unirea Dej, pe teren propriu, de care a trecut cu 3-0, în runda secundă va merge pe terenul formației SC Oțelul, la Galați. Ulterior, va primi vizita echipei Politehnica Iași.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politehnica-iasi-scrisoare-deschisa-prin-care-il-pune-la-zid-si-il-ataca-suburban-pe-dorinel-munteanu-legandu-se-inclusiv-de-un-viciu-al-sau-19264689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-clubului-steaua-dupa-decizia-iccj-in-procesul-cu-fcsb-privind-palmaresul-si-atacul-lui-florin-talpan-la-adresa-avocatilor-decizie-halucinanta-si-o-tergiversare-voita-19264680

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-dinamo-sold-out-19264675

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-somat-de-poli-iasi-sa-si-ceara-scuze-dupa-ultima-sa-iesire-asemenea-declaratii-sunt-cel-putin-iresponsabile-probabil-din-cauza-euforiei-de-cu-o-seara-inainte-ne-vom-adre-19264674

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-esec-la-turul-de-elita-cu-franta-u19-19264662

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2023, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă