Daniel Oprița răsuflă ușurat după victoria de la Brașov: ”Bine că am câștigat.” De când se pregătea Adi Popa cu Steaua și de câți jucători ar mai avea nevoie pentru a se ataca promovarea

Adi MARICA 24 Sep. 2021, 23:39 Liga 2

Daniel Oprița a trăit la intensitate maximă meciul de la Brașov. A dat indicații, a protestat la adresa arbitrajului, dar la final a sărbătorit împreună cu cei 400 de suporteri victoria Stelei cu 1-0 de pe Tineretului.

”Așa trăiesc eu meciurile, la intensitate, sunt mai agitat, mai ales când am văzut în final că vin peste noi, joacă cu mingi lungi, pentru că se poate întâmpla orice. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm la Brașov. Este foarte important pentru moralul nostru, dar și pentru poziția noastră în clasament. Veneam după două rezultate nu tocmai bune pentru noi (n.r. – 0-1 la Unirea Dej și 0-0 acasă cu CS Comunal Șelimbăr) și practic eram obligați să luăm cele trei puncte astăzi. Păcat de punctele pierdute etapa trecută, acum puteam fi pe primul loc. Scorul putea fi și mare mare, am controlat jocul, doar pe final, în ultimele 15-20 de minute, gazdele au avut câteva situații atunci când, normal, au riscat și au pus presiune pe noi. Până la urmă, rezultatul e cel mai important.Bine că am câștigat.

La FC Brașov se vede o creștere în joc. Nu e ușor pentru Ilie Stan, cu jucători aduși pe parcurs, dar eu cred că vor pune probleme multor echipe.

Suporterii au venit în număr mare să ne susțină și la Brașov. Ei sunt al 12-lea jucător al nostru și le mulțumim”, a spus Oprița după jocul cu FC Brașov.

Adi Popa s-a antrenat cu Steaua de când echipa și-a început pregătirea pentru Liga 2! ”Am avut răbdare cu el”

Antrenorul Stelei a comentat și debutul lui Adrian Popa la echipa sa, a doua zi după ce a semnat contractul.

”Adi Popa se antrenează de mult timp cu noi. De când am început pregătirea s-a tot antrenat cu noi. L-am tot tatonat, dar l-am lăsat, nu am pus presiune pe el, pentru că băiatul voia să meargă undeva la mai bine. E pe final de carieră și spera să prindă un contract mai bun. L-am înțeles. I-am spus că am răbdare cu el și când se decide cu mare plăcere îl acceptăm să vină la noi. Mă bucur că a semnat cu noi în cele din urmă. Este un jucător cu experiență, are calitate și astăzi a făcut un meci bun”, a declarant antrenorul Stelei.

În schimb, Remus Chipirliu a fost din nou decisiv pentru echipa bucureșteană, golul său din minutul 56 aducând succesul Stelei la Brașov, în meciul de debut al etapei a 8-a a Ligii 2.

Pentru promovare, Oprița mai vrea ”doi-trei jucători cu calitate”

Întrebat dacă lotul de jucători pe care îl are acum este nucleul cu care se va ataca promovarea în următorul sezon, dacă se va obține acest drept, Oprița a spus că mai așteaptă încă doi-trei fotbaliști de calitate.

”Am jucători cu care lucrez de mult timp, sunt o echipă omogenă și clar ne mai gândim să mai aducem jucători care să ne ajute, de exemplu Adi Popa. Ne mai dorim și alți jucători, doi-trei, nu foarte mulți, pentru că avem echipă bună. Dar vrem jucători cu calitate, pentru că nu e ușor să ți ritmul și când te bați la promovare nu trebuie să faci pași greșiți. Acum nu s-a schimbat nimic, e ca la început (n.r. – privind dreptul de promovare). Noi trebuie să ne facem treaba, să jucăm fiecare meci la victorie. Ne obligă și tradiția, și suporterii . E păcat, pentru că vin atâția suporteri și să plece de aici cu capul în pământ. Nu le pică bine nici lor, nici nouă”, a spus Oprița la microfonul DigiSport.

Cu 17 puncte acumulate după 8 etape, Steaua urcă pentru moment pe locul 4 în Liga 2, egalând FC Hermannstadt și Concordia Chiajna, care au, însă, un golaveraj superior. În etapa a 9-a, Steaua joacă acasă, la 2 octombrie, de la ora 11:30, cu Dunărea Călărași (locul 17, 3 puncte).

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și Bogdan Bălaș (Sport Pictures)

Adi MARICA 24 Sep. 2021, 23:39 Liga 2
Pe aceeași temă