Daniel Oprița nu tratează de sus Unirea Constanța. Steaua, pregătită sută la sută pentru jocul de la Buftea: ”Nu trebuie să o subestimăm, deși e în subsolul clasamentului.” Completările lui Walace

Răzvan STÎNGĂ 25 Feb. 2022, 17:21 Liga 2
Daniel Oprița nu tratează de sus Unirea Constanța. Steaua, pregătită sută la sută pentru jocul de la Buftea: ”Nu trebuie să o subestimăm, deși e în subsolul clasamentului.” Completările lui Walace

Daniel Oprița nu subestimează Unirea Constanța înaintea partidei de sâmbătă, de la ora 12:30. Antrenorul Stelei nu vrea ca jucătorii săi să facă o surpriză neplăcută în prima rundă din acest an, a 17-a a sezonului regular, mai ales pentru că nu sunt siguri de calificarea în play-off, lupta fiind una strânsă pentru primele șase locuri.

Daniel Oprița: ”La prima vedere Unirea Constanța e o echipă din subsolul clasamentului, dar nu trebuie să o subestimăm”

Chiar dacă Unirea Constanța este o echipă formată în foarte mare măsură din jucători tineri, Daniel Oprița a afirmat că se așteaptă ca aceștia să dea totul pentru a ieși în evidență, pentru a scoate un rezultat mare cu Steaua.

Oprița le-a cerut jucătorilor săi să fie la capacitate maximă și să nu trateze de sus formația pregătită de Leonard Strizu, care se va agăța de orice șansă pentru a se salva de la retrogradare.

”(N.r. – Despre faptul că meciul se va juca la Buftea) E bine până la urmă că jucăm pe iarbă, suntem și aproape. Până la urmă nu contează unde jucăm, trebuie să câștigăm în orice situație, suntem obligați și sunt sigur că jucătorii sunt conștienți de lucrul acesta. Trebuie să luăm cele trei puncte.

La prima vedere Unirea Constanța e o echipă din subsolul clasamentului, dar nu trebuie să o subestimăm. E un meci greu, cu jucători tineri care vor juca cu ambiție. Pentru ei contează orice punct, ca să mai aibă șanse la salvarea de la retrogradare. Unirea Constanța a adus și mulți jucători”, a declarat Daniel Oprița înaintea meciului de la Buftea.

Walace Alves da Silva: ”Suntem pregătiți, avem încredere. Am încredere în echipă și în tot ce am făcut în pregătire” 

La conferința de presă, alături de Daniel Oprița a participat și fotbalistul Walace Alves da Silva. Și el e conștient că partida cu Unirea Constanța nu va fi atât de ușoară ca pe hârtie, dar că Steaua va lua, în cele din urmă, cele trei puncte și va rămâne în cursa pentru play-off.

Pentru asta ne-am pregătit perioada asta, una foarte grea. Suntem pregătiți, avem încredere. Am încredere în echipă și în tot ce am făcut în pregătire. Suntem pregătiți sută la sută să câștigăm. E primul meci și e cel mai important.

(N.r. – Ce recomandă Steaua să spere la play-off?) Putem să spunem că omogenitatea e un argument pentru noi. Cred că avantajul echipei nostre e că avem un grup unit, suntem anumiți jucători chiar și de la Liga 3. Avem încredere în noi și sunt sigur că vom da totul pe teren să câștigăm cele trei puncte.

(N.r. – Suporterii au anunțat că vor veni la Buftea) Ne bucură foarte mult, pentru că ne dau adrenalina înainte de meci. Știu că suporterii sunt acolo, chiar dacă nu vor putea să intre pe stadion, și e un sprijin foarte important pentru noi. Sper să îi auzim cum ne susțin”, a afirmat jucătorul Stelei.

Steaua le va întâlni, apoi, pe Poli Iași și Metaloglobus

Ultimele două meciuri ale Stelei în 2022, în campionatul regular, după confruntarea cu Unirea Constanța (deplasare), vor fi cu Poli Iași, pe teren propriu, și Metaloglobus, în deplasare.

Înainte de startul rundei a 17-a, Steaua e pe locul 5, cu 28 de puncte, fiind la egalitate cu ocupanta locului 5, FC Buzău, și la patru lungimi de locul 4, Concordia Chiajna.

Conferința integrală la care au participat Daniel Oprița și Walace Alves da Silva:

Foto și video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-gata-de-un-meci-mare-cu-steaua-leo-strizu-e-increzator-baietii-sunt-mobilizati-si-hotarati-sa-faca-un-joc-bun-analiza-partidei-19220644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-gata-de-seria-ultimelor-trei-meciuri-din-sezonul-regular-antrenorul-analiza-perioadei-care-poate-duce-steaua-in-play-off-si-echipa-de-care-se-teme-daca-va-face-noua-puncte-19220414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadion-steaua-19220304

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-unirea-constanta-steaua-se-va-juca-la-buftea-de-ce-a-luat-aceasta-hotarare-echipa-lui-leo-strizu-si-ce-alte-variante-au-mai-fost-pe-lista-19220251

Răzvan STÎNGĂ 25 Feb. 2022, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă