Daniel Oprița, năpădit de sentimente după ultima partidă a Stelei din acest sezon. Reacție sinceră la interviuri după meciul cu FC Hermannstadt

Andrei PASCU 15 May. 2022, 19:52 Liga 2

Steaua a terminat cu o remiză play-off-ul Ligii 2, 0-0 pe terenul formației FC Hermannstadt. Ca o analiză scurtă a acestui sezon, Daniel Oprița a afirmat că este mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi, mai ales că nu știau dacă vor putea sau nu să promoveze în Liga 1, dacă situația din clasament va permite acest lucru.

Daniel Oprița, analiza sezonului Stelei după partida cu FC Hermannstadt

Daniel Oprița are și un gust amar, mai ales că a văzut cum se celebrează o promovare în Liga 1 după confruntarea cu sibienii. FC Hermannstadt a obținut matematic accederea în prima divizie după disputa cu Steaua, iar apoi a început petrecerea.

Oprița s-a pus în poziția lui Marius Măldărășanu și i-ar fi plăcut să trăiască sentimentul pe care îl are acesta în momentul de față. Însă, Oprița e optimist că ”militarii” vor putea obține dreptul de promovare în Liga 1 pentru stagiunea imediat următoare.

Tot timpul e loc de mai bine, dar în mare sunt mulțumit, pentru că nu e ușor când nu știi dacă ai sau nu dreptul să promovezi în Liga 1. Nu e ușor să motivezi jucătorii, dar au dat dovadă de caracter, sunt niște luptători.

Trebuie să mai îmbunătățim lotul și cred că, dacă vom aduce câțiva jucători de valoare, vom putea să sperăm la promovare în sezonul următor.

Acum, dacă aveam și noi dreptul să jucăm în Liga 1, poate sărbătoream și noi ca FC Hermannstadt, dar la anul e mai sigur”, a declarat Daniel Oprița la microfonul Digi Sport.

  • Steaua în remiza cu FC Hermannstadt: H. Iancu – Răsdan, Mihăescu, Bactăr, Ad. Ilie – Ius. Răducan (Cl. Dragu  70′), Enceanu (Erhan 54′), Val. Bărbulescu, Băjenaru (cpt.) – Em. Pacionel (T. Marin 54′), Huiban. Rezerve neutilizate: Bălbărău – Rob. Neacșu, Walace, Donose, Chipirliu, St. Drăghici.

Steaua, pe locul 4 în primul sezon după promovarea în Liga 2

Steaua a terminat pe locul 4 play-off-ul Ligii 2, dar nu va merge la barajul de promovare, locul ei fiind luat de ocupanta poziției a 5-a, Concordia Chiajna, care va lupta pentru un loc în prima divizie cu Chindia Târgoviște.

”Militarii” au terminat grupa pentru promovare cu un total de 50 de puncte, adunând, în cele 10 meciuri, trei victorii, patru egaluri și trei eșecuri. A avut un golaveraj pe zero, cu 10 goluri marcate și 10 primite.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 15 May. 2022, 19:52 Liga 2
Pe aceeași temă