Daniel Oprița n-a avut timp să-și spună toate nemulțumirile după meciul Stelei cu Dunărea Călărași. Conferința, întreruptă din cauza unei alarme false de incendiu: ”Nu vă speriați! Se mai întâmplă. O opresc acum. Sper!”

Răzvan STÎNGĂ 02 Oct. 2021, 17:06 Liga 2

Deși a câștigat cu 3-0 cu Dunărea Călărași, nu se poate spune că Steaua nu a avut de tras pentru un succes. A marcat primul gol abia în minutul 59, prin Remus Chipirliu, iar Daniel Oprița a remarcat acest lucru la finalul partidei din Ghencea, din etapa a 9-a a Ligii a 2-a.

Abia după prima reușită Steaua a apăsat ”pedala” și a marcat de încă două ori. Același Chipirliu a înscris în minutul 64, iar Robert Neacșu a închis tabela cu reușita din finalul partidei, din minutul 88.

Daniel Oprița: ”N-am fost mulțumit de prima repriză, am intrat relaxați”

Nu este prima dată când Daniel Oprița scoate în evidență lipsa de concentrare sută la sută a jucătorilor săi, remarcând și în alte momente faptul că încep anumite partide ”pe vârfuri” și se cred învingători înaintea fluierului de start.

Antrenorul Stelei și-a adus aminte de confruntarea din urmă cu două etape, când ”militarii” au făcut doar un egal pe teren propriu cu CS Comunal Șelimbăr, 0-0.

N-am fost mulțumit de prima repriză, am intrat relaxați, ne-am crezut învingători de la început. Mă gândeam să nu se întâmple ce s-a întâmplat cu Șelimbăr. După ce am marcat primul gol, ne-am descătușat, ne-am făcut meciul mai ușor. Așa se întâmplă. Dacă marcam în prima repriză, altfel decurgeau lucrurile.

Am avertizat jucătorii, le-am spus să învețe de la meciul cu Șelimbăr și de la orice echipă, pentru că orice meci e greu. Când joacă împotriva Stelei, toate echipele evoluează altfel, e și un stadion frumos, care îți dă o poftă de fotbal.

E bine că am câștigat, îi felicit și pe cei care au intrat, au adus un plus, așa trebuie să fie mereu”, a spus Daniel Oprița la conferința de presă, care nu a durat foarte mult, din cauza unei alarme de incendiu.

Conferința lui Daniel Oprița s-a întrerupt din cauza unei alarme de incendiu

Discuția dintre jurnaliști și Oprița a fost oprită de o alarmă de incendiu care, se pare, a pornit din întâmplare, dintr-o eroare a sistemului:

(N.r. – Despre faptul că Steaua a jucat fără galerie) ”E foarte greu, mai ales pe un asemenea stadion să nu îi avem alături… Avem o galerie extraordinară, face o atmosferă foarte bună.

(N.r. – Începe alarma de incendiu) Se mai întâmplă și ce… s-a mai întâmplat. Nu vă speriați (n.r. – către jurnaliști)! Se mai întâmplă. O opresc acum. Sper!”.

Steaua, cu Dunărea Călărași: Bălbărău – Ad. Ilie, Beța, Walace, Călințaru (Răsdan 57′), Bărbulescu (cpt.), Băjenaru (Enceanu 70′), Donose, Ad. Popa (Em. Pacionel 57′), Chipirliu, Huiban.
Rezerve neutilizate: H. Iancu –  Rob. Neacșu, Măd. Mihăescu, St. Drăghici, D. Oroian, Șt. Pacionel.
Antrenor: Daniel Oprița.

Steaua, duel cu Astra în etapa a 10-a a Ligii a 2-a

Steaua va termina etapa a 9-a pe locul 5, cu 20 de puncte, în timp ce Dunărea Călărași va încheia runda pe locul 18, antepenultimul, cu numai 3 puncte. În etapa următoare, echipa lui Oprița va evolua pe teren propriu, cu Astra, iar trupa din Călărași va primi vizita celor de la Metaloglobus.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Oct. 2021, 17:06 Liga 2
Pe aceeași temă