Daniel Oprița își ține în ”priză” jucătorii înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc: ”Sper că au învățat din precedentele două meciuri”. Noi avertismente lansate de antrenorul Stelei și situația accidentaților

Andrei PASCU 19 Aug. 2022, 13:02 Liga 2
Daniel Oprița își ține în ”priză” jucătorii înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc: ”Sper că au învățat din precedentele două meciuri”. Noi avertismente lansate de antrenorul Stelei și situația accidentaților

Daniel Oprița și-a taxat jucătorii și la conferința de presă premergătoare duelului cu FK Miercurea Ciuc, de marți, din Ghencea, pentru modul în care s-au prezentat în primele două etape, cu Metaloglobus și CSM Slatina. Antrenorul vrea o prestație mult mai solidă în jocul din runda a 3-a.

În ciuda faptului că FK Miercurea Ciuc are eșecuri pe linie până acum, începând Liga 2 cu două înfrângeri, Daniel Oprița crede că formația pregătită de Francisc Dican va fi mult mai motivată și va încerca să obțină, în sfârșit, primul / primele puncte, care să dea încredere pentru etapele următoare.

Daniel Oprița, cu gura pe jucătorii echipei Steaua de la începutul campionatului. Reacție înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc: ”Sper că băieții au învățat din cele două meciuri”

E drept că Steaua are și ceva probleme de efectiv, lucru detaliat de Daniel Oprița la conferința de presă. A dat informații despre Dean Beța, Valentin Bărbulescu și Sorin Bustea, dar și despre cum s-a acomodat Tsvetelin Chunchukov.

O să fie un meci greu, cu o echipă fără punct după două etape, cu pretenții de play-off, va veni să-și vândă scump pielea mai ales că joacă în Ghencea contra noastră. Sper că băieții au învățat din cele două meciuri, să nu mai fie superficiali la finalizare și să rămânem concentrați până la final, să luăm cele trei puncte.

(N.r. – Depre Dean Beța, Valentin Bărbulescu și Sorin Bustea) La Beța s-ar putea să dureze mai mult accidentarea, Bărbulescu poate într-o săptămână va intra ușor-ușor cu echipa. Bustea face antrenament cu echipa, mai face și separat, dar cred că mai durează până va fi sută la sută și va juca un meci oficial.

(N.r. – Despre Tsvetelin Chunchukov) Poate e mai grea acomodarea lui de la Liga 1 la Liga 2. Trebuie să se lovească de meciurile de Liga 2. Poate a crezut că va fi ușor, că vor veni golurile repede. Liga 2 poate e mai dificilă față de Liga 1. Poate că și-a dat seama și în următoarele meciuri o să marcheze”, a punctat Daniel Oprița.

Daniel Oprița, convins că Steaua are multe adversare pentru un loc în top 6 la finalul sezonului regular

Daniel Oprița a vorbit despre lupta la play-off, acolo unde Steaua vrea să ajungă chiar dacă nu are drept de promovare în SuperLigă, și e convins că vor fi în jur de 12 echipe care se vor lupta pentru un loc în top șase.

Oprița le cere jucătorilor ca atenția să nu fie axată pe alte cluburi, ci doar pe Steaua

Nu știu cu cine ne batem, e prea devreme. Noi ne batem cu noi! Așa spun eu. Calitatea jucătorilor, valoarea individuală sunt clare, nu trebuie să ne uităm la alte echipe. Trebuie să câștigăm jocurile și să fim în play-off. Sunt 10-12 echipe cu șanse la play-off”, a mai declarat Oprița.

Cristian Balgiu, înainte de Steaua – FK Miercurea Ciuc: ”Avem un lot bun, o echipă competitivă”

Cristian Balgiu a participat și el la conferința de presă, în care a vorbit în linii mari despre sezonul de Liga 2 în sine:

Cred că va fi un sezon echilibrat, oricine poate câștiga cu oricine. Trebuie să fim constanți, să avem rezultate și ușor-ușor să ne distanțăm de echipele celelalte.

(N.r. – Poate Steaua promova dacă va avea dreptul legal?) Avem un lot bun, o echipă competitivă, suntem competitivi pe toate posturile. Eu zic că putem să facem istorie anul ăsta”.

Steaua – FK Miercurea Ciuc, marți de la 19:00

În primele meciuri din Liga 2, în primele 10 etape, Steaua joacă nu mai puțin de cinci partide pe teren propriu. După Metaloglobus, le va întâlni pe FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Unirea Constanța și Poli Timișoara, iar cele patru jocuri din deplasare, pe lângă duelul cu CSM Slatina, sunt cu CSC Dumbrăvița, Dinamo, CS Comunal Șelimbăr și Progresul Spartac.

Acum, în runda a 3-a, Steaua va juca duelul cu FK Miercurea Ciuc, care a început sezonul cu eșecuri pe linie, 1-2 cu Unirea Dej și 0-1 cu Concordia Chiajna. Duelul este programat, așadar, marți, de la ora 19:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Eduard Vînătoru / Mediafax Foto
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-stelei-au-continuat-protestul-impotriva-conducerii-csa-si-la-prima-deplasare-din-acest-sezon-mesajele-afisate-de-galerie-la-slatina-19241038

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-pusa-sa-joace-din-nou-marti-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-majoritatea-meciurilor-au-loc-sambata-doua-dintre-ele-la-buftea-cele-cinci-partide-televizate-19240988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-anticipeaza-un-meci-de-lupta-la-dej-la-poli-iasi-cine-va-fi-mai-puternic-si-mai-tare-pe-picioare-va-avea-de-castigat-19241361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-priveste-catre-concordia-chiajna-si-isi-aminteste-de-barajul-cu-resita-csc-dumbravita-optimista-inaintea-deplasarii-in-ilfov-19241358

 

Andrei PASCU 19 Aug. 2022, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă