Daniel Oprița, ferm după eșecul Stelei cu ”U” Cluj: ”Mai bine pierd un meci cum l-am pierdut noi, decât să câștig cum au făcut-o ei.” A avut un dialog cu arbitrul, care i-a spus ”arogant” de ce nu a dat roșu la faultul asupra lui Chipirliu

Andrei PASCU 07 Apr. 2022, 22:17 Liga 2

Steaua a plecat învinsă de pe Cluj Arena, joi seară, chiar dacă a făcut o repriză a doua bună contra Universității Cluj și putea scoate un punct. A cedat cu 0-1, iar Daniel Oprița a afirmat la interviuri că jucătorii săi meritau să ia cel puțin un punct în meciul care a avut loc în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2.

Daniel Oprița, dur la adresa adversarilor: ”Mai bine pierd un meci cum l-am pierdut noi, decât să câștig un meci cum l-au câștigat ei”

Daniel Oprița a plecat cu un gust amar înapoi spre București, supărat pe faptul că Steaua nu a reușit să ia nici măcar un punct cu ”U” Cluj. Ar fi vrut chiar victoria, dar a trimis și un mesaj cu subînțeles pentru adversari, pe care i-a acuzat că au tras de timp în repriza a doua și au preferat să mențină rezultatul de pe tabelă.

Antrenorul Stelei i-a și ”amenințat” pe ardeleni, spunând că urmează returul din play-off, în care a promis că cele trei puncte vor reveni echipei sale. Una peste alta, referitor la partida de joi, Oprița a spus că a fost mulțumit de evoluția Stelei și că doar neșansa a făcut să nu marcheze:

Sunt dezamăgit că nu am plecat cu cel puțin un punct, pentru că îl meritam. Cel puțin un punct meritam în această partidă. Am fost echipa care a controlat repriza a doua de la un capăt la altul. Am încercat să jucăm fotbal, am avut și ghinion contra unei echipe care s-a apărat cu toți jucătorii. Ce pot să spun? Ei se bucură, au luat trei puncte, dar câteodată mai bine pierd un meci așa cum l-am pierdut noi, decât să câștig cum au câștigat ei.

Îmi dă speranțe jocul pe viitor, pentru că suntem o echipă care a încercat să joace fotbal. Am pierdut, se mai întâmplă, dar când vrei să joci fotbalul te răsplătește până la urmă.

Ce să zic? Felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o în a doua repriză. Și suporterii ne-au felicitat, le-au plăcut jocul și atitudinea noastră.

Am încercat să jucăm, am avut ocazii destul de mari, dar ăsta e fotbalul, plecăm cu un gust amar de aici, pentru că am fost echipa mai bună. O să avem returul cu ei, la noi acasă”.

Daniel Oprița, despre faza la care a fost accidentat Remus Chipirliu. Ce i-a spus arbitrul

Remus Chipirliu a ieșit în prima repriză a meciului, din cauza unei intrări oribile a lui Cristian Balgiu. Arbitrul central Robert Avram (Piteşti) nu a acordat nici măcar cartonașul galben, deși nimeni nu i-ar fi reproșat nimic dacă i-ar fi dat jucătorului Universității Cluj roșu direct.

Daniel Oprița a povestit dialogul avut cu ”centralul”, care i-a transmis pe un ton arogant, după cum a afirmat antrenorul Stelei, că a greșit. Sunt șanse mari ca accidentarea lui Chipirliu să fie una gravă, problema fiind la gleznă. Ar putea să iasă din circuit pentru mult timp.

A fost un fault la care nu s-a acordat nici măcar cartonaș galben. Domnul arbitru să îmi explice și mie cum, de la doi metri, fiind bine poziționat, îmi spune că a greșit. A uitat să scoată un cartonaș care era spre roșu, jucătorul nu știu cât timp o să stea. Avea sânge, i s-a umflat glezna. A fost un fault dur care l-a scos pe Chipirliu din joc pentru mai multe jocuri. Și nu a dat nici măcar galben, chiar dacă arbitrul era aproape.

Mi-a spus, așa, cu aroganță, că a greșit. Asta e, nu avem ce face”, a mai declarat Daniel Oprița la finalul jocului de la Cluj, la microfonul Digi Sport.

Florian Haită a făcut diferența în ”U” Cluj – Steaua

Partida dintre ”U” Cluj și Steaua a fost decisă de golul marcat de Florian Haită încă din minutul 10. Mijlocașul a punctat cu un șut din afara careului după un corner. Execuția sa a fost deviată, iar portarul Raul Bălbărău a fost păcălit.

  • Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Beța, Walace, Rob. Neacșu (Al. Zaharia 46′) – Ad. Popa (Cl. Dragu 81′), St. Drăghici (Em. Pacionel 81′), Șt. Pacionel, Enceanu – Chipirliu (Huiban 21′), Buhăescu (Răsdan 78′);
    Rezerve neutilizate: H. Iancu – Măd. Mihăescu, I. Răducan, Bactăr;

”U” Cluj termină etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2 pe locul 3, cu 47 de puncte, la un singur punct în spatele locului 2, FC Hermannstadt, și la patru puncte de locul 1, Petrolul.

Steaua e pe poziția a 4-a, cu 41 de puncte, cu un punct peste locul 5, Concordia Chiajna.

În runda următoare, ”U” Cluj va întâlni FC Hermannstadt, în deplasare, iar Steaua va evolua pe terenul Unirii Slobozia.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto și Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-despre-jocul-cu-metaloglobus-este-mai-important-decat-cele-de-pana-acum-trebuie-sa-facem-un-meci-foarte-bun-ca-sa-castigam-poli-iasi-vrea-sa-si-asigure-cat-mai-repe-19226333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluzia-e-simpla-atat-s-a-putut-si-cu-fc-hermannstadt-valentin-ticu-mesaj-pentru-fanii-nemultumiti-dupa-inca-un-meci-fara-victorie-pentru-petrolul-nu-inteleg-reprosurile-suntem-pe-loc-19226321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-se-astepta-la-un-meci-mai-greu-cu-fc-hermannstadt-am-reactionat-bine-am-aratata-ca-putem-ca-ne-dorim-punctul-obtinut-pe-petrolul-il-considera-castigat-dar-spune-s-19226297

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-pleaca-multumit-de-pe-ilie-oana-este-un-punct-castigat-pe-terenul-petrolului-nu-meritam-mai-mult-trebuie-sa-fim-realisti-antrenorul-de-la-fc-19226230

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-se-astepta-la-un-meci-greu-cu-concordia-chiajna-dar-nu-la-o-infrangere-la-ultima-faza-e-dezamagitor-ca-am-pierdut-asa-antrenorul-din-nou-sincer-la-interviuri-19226167

Andrei PASCU 07 Apr. 2022, 22:17 Liga 2
Pe aceeași temă