Dan Alexa, la a treia suspendare în acest sezon! Antrenorul echipei FC Brașov va sta în tribună la meciul cu Unirea Constanța: ”Mult prea ușor”

Adi MARICA 27 Feb. 2023, 15:15 Liga 2
Dan Alexa, la a treia suspendare în acest sezon! Antrenorul echipei FC Brașov va sta în tribună la meciul cu Unirea Constanța: ”Mult prea ușor”

FC Brașov a început sezonul de primăvară cu un egal la Buzău, scor 1-1 cu Gloria, în runda a 17-a a Ligii 2. A obținut punct în primul joc din 2023 grație golului marcat de Zoran Mitrov în prelungirile jocului din Crâng.

Primul meci din acest an i-a adus și un nou cartonaș galben antrenorului echipei FC Brașov, Dan Alexa, în minutul 31, pentru proteste la adresa arbitrajului, după ce lui Angelov nu i s-a dat un fault în fața careului advers.

A încasat la Buzău un ”galben” din partea arbitrului Valentin Porumbel și va fi suspendat pentru următorul joc din campionat, cel din etapa a 18-a, cu Unirea Constanța.

Dan Alexa: ”Am depășit puțin spațiul verde, repede galbene”

Alexa spune că a primit cartonașul galben pentru că a depășit spațiul tehnic rezervat lui în meciul de la Buzău.

”Am depășit spațiul tehnic, mi-am cerut scuze, însă arbitrul mi-a dat cartonaș. Mult prea ușor. Și când eram fotbalist primeam ușor cartonaș galben. Aș vrea ca arbitrii să judece cu aceeași unitate de măsură pentru toți antrenorii. Am depășit puțin spațiul verde, repede galbene”, a spus Alexa.

Pentru antrenorul Brașovului aceasta este a treia suspendare din acest campionat. N-a putut sta pe bancă sau da indicații din tribună la meciul cu SC Oțelul, din etapa a 7-a, și cel din Ghencea, cu Steaua, din etapa a 15-a.

Tudor Oltean stă și el cu Unirea Constanța

Și fundașul Tudor Oltean (20 de ani) va fi suspendat pentru meciul cu Unirea Constanța, din penultima rundă a sezonului regular.

Oltean, jucător de bază în angrenajul echipei lui Dan Alexa, a încasat, la Buzău, al patrulea cartonaș galben al sezonului și va rata meciul de sâmbătă.

Tânărul jucător este mult mai cuminte decât antrenorul său!

Amical cu Ciucaș Tărlungeni pentru FC Brașov

După jocul de la Buzău, brașovenii au primit două zile libere din partea antrenorului Dan Alexa, astfel că Fustar și compania au revenit luni după amiaza la antrenamente.

În această săptămână, FC Brașov va juca, miercuri, un amical cu Ciucaș Tărlungeni (locul 3 în Liga a 4-a Brașov), echipă antrenată de Marian Cristescu și Ionuț Mitroi.

În campionat, echipa va evolua sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Unirea Constanța, ultima din clasament. Apoi, în ultima etapă a sezonului regular, brașovenii se vor deplasa la Slobozia pentru meciul cu Unirea.

Foto: FC Buzău

Adi MARICA 27 Feb. 2023, 15:15 Liga 2
Pe aceeași temă