„Viitorul” lui Hagi, eliminat din Cupa României

26 Aug. 2009, 20:52 Cupa
„Viitorul

La doar a doua partidă oficială în scurta sa existență, Viitorul Constanța, echipă patronată de Gheorghe Hagi, a fost eliminată de Delta Tulcea din Cupa României. Fără patron în tribune, tinerii jucători pregătiți de Ianis Guda au încercat să practice un joc demn de numele „Regelui”. Nu a fost să fie pentru că în fața lor s-a afla Delta Tulcea, o echipă mult mai experimentată. Chiar și în lipsa patronului Hagi, Viitorul a reușit să se motiveze și să pună în multe momente probleme.
 

Golgeterul tulcenilor, Pantelie, i-a pus pe tulceni în avantaj după doar cinci minute de joc. Replica puștilor lui Hagi nu s-a lăsat așteptată. Minutul 33 a fost minutul în care momentele bune de joc ale Viitorului au fost încununate de succes. Florea a pătruns în careu și a readus egalitatea cu un șut plasat de la aproximatin 14 metri.
 

Dornici de mai mult, constănțenii s-au aruncat în atac însă fără rezultat pe tabelă. Aceasta avea să se modifice din nou în minutul 71. Centralul Bogdan Anghelinei a văzut un fault în careu la Pantelie, a indicat punctul cu var iar Coconașu nu a ratat ținta. 2-1 pentru Delta Tulcea care avansează în faza următoare unde, dacă se ține cont de criteriile geografice, va juca în compania Farului.
 

Pentru Viitorul Constanța partida cu Tulcea a fost una de bun augur, așa cum a declarat tehnicianul Ianis Guda. Ieșiți din Cupă, constănțenii se pot concentra acum pe campionatul Ligii a III-a, acolo unde au ca obiectiv promovarea în eșalonul secund.
 

Articol scris de Cristian BANCIU

26 Aug. 2009, 20:52 Cupa
Pe aceeași temă