VIDEO | I-a suflat titlul, acum vrea să o elimine pe Dinamo din Cupă: „Avem jucători care au evoluat în Liga Campionilor”. Ce primă bărbătească de calificare au brăilenii

Marius ANGHEL 24 Sep. 2015, 15:17 Cupa

Dinamo se bate cu Dacia Unirea Brăila pentru un loc în optimile Cupei României, o echipă din liga secundă la care sunt legitimați foștii jucători ai Unirii Urziceni, Sorin Frunză și Marius Onofraș. Frunză, mijlocașul care i-a suflat titlul de campioană lui Dinamo în 2009, cu Unirea Urziceni, spune că brăilenii sunt gata să producă o surpriză.

Sorții le-au scos dinamoviștilor în cale o echipă din liga secundă, care s-a confruntat în vară cu multe probleme financiare. Însă brăilenii au în componență trei jucători cu mare experiență în fotbalul românesc: Sorin Frunză și Marius Onofraș – ambii campioni cu Unirea Urziceni, care au jucat și în grupele Ligii Campionilor. Plus Laurențiu Ivan, un fundaș de 36 de ani care a prins mai multe sezoane în Liga 1, la FC Vaslui și CS Otopeni.

Sorin Frunză spune că jucătorii Daciei Unire Brăila nu sunt speriați de numele adversarului, mai ales că au pregătit bine acest meci: „Nu suntem în cantonament, noi suntem profesioniști. În primul rând, ne așteptăm să jucăm bine. În al doilea rând, sperăm să fie stadionul plin. Și nu în ultimul rând, ne gândim la calificare. Avem și noi jucători cu experiență, care au evoluat în prima ligă: Onofraș, Ivan, Sorin Frunză…Am pregătit foarte bine meciul, vorbesc acum serios, și sperăm să ne calificăm. Avem o primă, o bere după meci. Fiind aici jucători care au evoluat în Champions League, mergem la o bere bună, de Liga Campionilor”, a declarat Sorin Frunză la ProSport LIVE.

Marius ANGHEL 24 Sep. 2015, 15:17 Cupa
Pe aceeași temă