Victorie la scor de neprezentare pentru Mioveni

26 Aug. 2009, 13:41 Cupa

Dacia Mioveni s-a califcat în următoarea fază a Cupei României, după ce marți a învins la Videle cu 3-0, echipa locală, Petrolul. Golurile victoriei au fost marcate de Vintilă (min 19 – cap din careu după o centrare de pe dreapta și min 22 – șut din interiorul careului după o centrare de la Ayza de pe stânga) și Yartey (min 85 – reluare din 6 m după o pase d ela Enache de pe dreapta). Partida a fost la discreția argeșenilor care au marcat două goluri în prima repriză și apoi nu au mai forțat, nedorind să riște vreo accidentare sau eliminare nedorită.

 

Gazdele nu au pus deloc probleme galben-verzilor, aceștia ajungând în careul lui Ilie doar o singură dată. În meciul de la Videle antrenorii Daciei au folosit și cîțiva jucători care au jucat mai puțin în primele două etape de campionat, printre aceștia numărîndu-se Miulescu, Nistor, Badea, Vintilă și Ungureanu.

 

În acest meci de cupă, s-a înregistrat și câteva debuturi în echipa Dacia, Miulescu și Nistor veniți în vară de la Muscelul Câmpulung dar și Andrei Neagoe revenit la Mioveni la începutul acestui campionat.

 

Petrolul Videle – Dacia Mioveni 0-3 (0-2)

Au marcat: Vintilă (19,22), Yartey (85)
 

 

Petrolul Videle: Butucaru – Bobe, Grosu, Pîrjolea, Tălpeanu (46 Boghiu) – Pîrvan (80 Neacșu), Tudor, Bădănoiu, Zaharia – Rababoc, Nica (79 Nicolau) Antrenor: Liviu Dăncescu

 

Dacia Mioveni: Ilie (81 Ungureanu) – Moșteanu, Miulescu, Olteanu, Vladu – Enache, Săndulescu (70 Andrei Neagoe), Nistor, Ayza – Badea, Vintilă )61 Yartey) Antrenor: Iordan Eftimie

 

Sursa: csdacia-mioveni.ro

26 Aug. 2009, 13:41 Cupa
Pe aceeași temă