UTA, adversar facil în Cupă! Nagy: „Abordăm cu seriozitate competiția, cu speranța aducerii unui adversar din Liga 1 la Arad”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2016, 19:11 Cupa
UTA, adversar facil în Cupă!** Nagy:

UTA Bătrâna Doamnă intră de săptămâna viitoare în cea de-a doua competiție în care poate juca în România. Echipa arădeană a fost introdusă în turul IV al Cupei României, Federația Română de Fotbal stabilindu-i ca prim adversar un club din Timiș, județul rival. Utiștii o vor întâlni marți, 4 octombrie, de la ora 14:30, în deplasare pe Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, o echipă din Liga 3 care în acest start de sezon are o victorie și trei înfrângeri în patru meciuri.

UTA ar fi putut pica la fel de bine cu Șoimii Pâncota, ASU Poli, Național Sebiș sau Luceafărul Oradea, însă FRF a avut un alt plan pentru ea. Astfel, echipa lui Roland Nagy se va reîntâlni cu o fostă colegă de campionat din urmă cu două sezoane.

Nagy a comentat tragerea la sorți din turul IV a Cupei României, dar și la obiectivul UTA-ei în competiție. „Întâlnim o echipă constantă de nivelul Ligii a 3-a, am fost în luptă directă o perioadă cu ei și Sebișul. Au plecat unii jucători, dar rămâne o echipă bună, ce poate emite pretenții. Ne gândim să gestionăm cât mai bine săptămâna aceasta și meciul de la Sfântu Gheorghe, apoi ne gândim. În orice caz, abordăm cu seriozitate Cupa României, cu speranța aducerii unui adversar din Liga 1 la Arad. Ar fi din nou un bonus, ceva frumos pentru Arad și pentru această echipă”, a spus, pentru uta-arad.ro, „principalul” utist.

Până la primul meci din Cupă, UTA joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 26 Sep. 2016, 19:11 Cupa
Pe aceeași temă