Un singur titular la Mătăsari

24 Aug. 2011, 19:00 Cupa
Un singur titular** la Mătăsari

Față de primul 11 utilizat în campionat cu Arieșul Turda, la Mătăsari, în Cupa României, antrenorul Cosmin Bodea l-a mai trimis în teren ca titular doar pe fundașul stânga Rusu.

Titularizați cu Minerul Mătăsari, Moutinho, Trifu și Mirescu intraseră în repriza secundă a meciului de sâmbăta trecută. Restul de 10 jucători utilizați în Cupa României fie au fost rezerve cu Turda, fie nici măcar nu au prins lotul în prima etapă a Ligii a II-a.

Cu o formulă improvizată, echipa severineană nu a reușit să marcheze cu divizionara C Minerul Mătăsari în timpul regulamentar, iar scorul a rămas alb și după cele două reprize suplimentare. La loviturile de la 11 metri, Gaz Metan a marcat prin Moutinho, Chirea, Trifu și C. Bogdan, în timp ce Rioșanu a ratat, dar echipa antrenată de Marcel Ploaie a irosit două penaltiuri, astfel că severinenii s-au impus cu 4-3.

„Am folosit jucătorii care nu au evoluat în campionat, cu Arieșul Turda. Am reușit să ne impunem după loviturile de la 11 metri. Îmi felicit jucătorii, care au depus un efort foarte mare, pe o căldură insuportabilă”, a spus antrenorul Cosmin Bodea.

Acesta a mizat pe Alex Iordan – Mihnea Firoiu, Paul Irimescu, Cosmin Crușoveanu, Liviu Rusu (’65 Cosmin Bogdan) – Bogdan Chirea, Eugen Rioșanu, Ionuț Mitroi, Alex Mirescu (’75 Hugo Moutinho) – Patrian Trifu, Daniel Oprea (’60 Ionuț Mitriță).

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

24 Aug. 2011, 19:00 Cupa
Pe aceeași temă