„Un 1-0 ar fi foarte bun”

24 Oct. 2011, 20:28 Cupa
„Un 1-0** ar fi foarte bun

Polistul Florin Ilie (19 ani) se află în fața primului meci mare din viața lui. Nu are pretenția ca Poli să dea cinci goluri Stelei, precum Maccabi Haifa, dar vrea să-i bată pe bucureșteni

Steaua vine rănită la Timișoara. Ultima deplasare a roș-albaștrilor, cea din Israel, a fost una dezastruoasă. Echipa lui Ilie Stan a pierdut cu 5-0, iar fundașul lui Poli nici nu visează că echipa lui va reuși aceeași performanță joi. „Nu cred că se pune problema să le dăm cinci. Eu cred că va fi un joc deschis, care va fi plăcut pentru public. Este o echipă mare și respectăm acest lucru, dar când vom intra în teren vom face tot posibilul să câștigăm. Cred că va fi foarte bine dacă va fi 1-0. Vom juca ofensiv, de ce nu? Toate meciurile pe care le-am jucat până acum le-am jucat la victorie și așa vom face și joi”, a spus Florin Ilie.

„Mă motivează mai mult astfel de meciuri”

Ilie are doar 19 ani, dar deja s-a impus ca un titular incontestabil în echipe timișoreană. Fundașul nu a jucat însă până acum niciodată în fața Stelei, ci doar în partide de Liga a II-a. „Îi va aștepta un meci foarte greu aici, la Timișoara. Vor fi emoții, ca la oricare meci, cu toate că întâlnim Steaua, o echipă bună, cu un lot valoros, dar mie, unul îmi plac astfel de meciuri, mă motivează în plus față de un meci de Divizia B”, a declarat fotbalistul lui Poli.

articol scris de Radu Faur

24 Oct. 2011, 20:28 Cupa
Pe aceeași temă