Timișoara replică tăios Stelei: „Nu ne temem, am mai trecut de o echipă de la mijlocul Ligii I, Ceahlăul”

06 Oct. 2011, 14:00 Cupa
Timișoara replică tăios Stelei:**

Team managerul Politehnicii Timișoara, Daniel Stanciu, a reacționat și el în aceeași notă ironică după tragerea la sorți a optimilor Cupei României, după ce stelistul Valeriu Argăseală spusese că stadionul „Dan Păltinișanu” se va umple de oameni dornici să vadă la lucru o echipă de Liga I.

„Noi vindem bilete multe oricum, mai multe decât se vând în Liga I, dar cu Steaua vom vinde mai multe ca de regulă, deoarece au expunere mai mare. Steaua are ca obiectiv Cupa, dar și noi vrem acest trofeu, mai ales că am fost opriți să participăm în cupele europene. Nu ne temem, mai ales că în șaisprezecimi am trecut tot de o formație de mijlocul clasamentului din Liga I, Ceahlăul.

Am schimbat foarte mulți jucători, am făcut o infuzie de jucători tineri, deci avem o formație nouă, dar valoric este mult peste tot ceea ce găsiți în Liga I, ca dovadă că am trecut la pas de Ceahlăul, echipă care a produs câteva surprize. Steaua-Timișoara tot un derby rămâne, având în vedere că noi suntem vicecampioana României en-titre, iar ei suscită un interes oriunde se duc”, a spus Stanciu la Sport.ro.

06 Oct. 2011, 14:00 Cupa
Pe aceeași temă