Țălnar e dezinteresat de Cupă. „Nu ne putem propune câștigarea trofeului. Pentru FC Brașov cea mai importantă este promovarea”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 12:39 Cupa
Țălnar e dezinteresat de Cupă.**

FRF a stabilit ieri programul meciurilor celui de-al IV-lea tur al fazei naționale a Cupei României, ediția 2016/2017. În această fază a competiției vor debuta și echipele de Liga a 2-a. Conform tragerii la sorți, FC Brașov se va duela cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Cele două echipe s-au întâlnit și în prima etapă a campionatului, atunci când „stegarii” s-au impus cu 3-2 în meciul disputat la Sfântu Gheorghe.

Meciurile din acest tur sunt programate să se desfășoare pe durata a trei zile, 4-6 octombrie, de la ora 14:30, într-o singură manșă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc se dispută prelungiri și, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

Sacrifică Cupa?

Antrenorul lui FC Brașov, Cornel Țălnar, nu pare interesat de un parcurs cât mai lung în Cupa României, acesta insistând că principalul obiectiv al „stegarilor” în acest sezon este promovarea în Liga 1. Mai mult, meciul din Cupă cu Sepsi este programat miercurea viitoare, între două jocuri extrem de importante în campionat, cu Chindia la Brașov și deplasare la Vâlcea.

„Nu ne interesează, în mod expres, Cupa României. Ce faci? Mai joci, un tur, două și apoi ieși, pentru că în acest moment nu te poți bate de la egal la egal cu o echipă de Liga 1. În acest moment chiar nu ne putem propune câștigarea trofeului. Apoi intervin și cheltuielile de organizare destul de mari, riscăm și accidentări… Asta nu înseamnă că vom desconsidera competiția. Vom merge la Sfântu Gheorghe să jucăm, probabil vom folosi jucătorii care au evoluat mai puțin. Pentru FC Brașov în acest moment cel mai important este campionatul unde obiectivul este promovarea”, a spus Cornel Țălnar.

O zi liberă

După victoria de duminică de la Buftea cu ACS Berceni, antrenorul Cornel Țălnar le-a dat jucătorilor o zi liberă. Astfel, marți după-amiaza, Țălnar va conduce primul antrenament al acestei săptămâni. „Trebuie să corectăm problemele din defensivă până la jocul cu Chindia Târgoviște, pentru că adversarul este mult mai puternic decât ACS Berceni. Așteptăm cu încredere meciul cu Chindia și sperăm să rămânem neînvinși”, spunea Cornel Țălnar.

Meciul FC Brașov – Chindia, derbiul etapei a 10-a din liga a doua se va disputa duminică, de la ora 15:00, pe Stadionul Tineretului.

FC Brașov își caută pe facebook femeie de serviciu

Conform unui anunț postat pe pagina oficială de facebook, FC Brașov caută o femeie de serviciu pentru Stadionul Tineretului. „Conducerea clubului FC Brașov face public un anunț referitor la existența unui post liber de femeie de serviciu la Stadionul Tineretului. Persoanele interesate pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0736 622044, Dan Crainiciuc, administrator al stadionului”, se precizează în anunțul postat pe pagina oficială de facebook a FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 12:39 Cupa
Pe aceeași temă