„Sunt două chestiuni despre care nu pot să vorbesc niciodată la mișto: Academia lui Hagi și de CFR Cluj și Paszkany”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 15:39 Cupa

Principalul finanțator al FC Botoșani consideră că CFR Cluj ar trebui să fie un model pentru tot fotbalul românesc, ținând cont de ascensiunea pe care a avut-o și de rezultatele obținute. Valeriu Iftime spune că FC Botoșani va merge la Cluj să nu se facă de râs iar dacă roș-alb-albaștrii reușesc o surpriză va oferi o primă record.

„Despre fotbalul din România se poate discuta orice. Și la mișto. Sunt două chestiuni despre care nu pot să vorbesc niciodată la mișto. E vorba de Academia lui Hagi și de CFR Cluj și Paszkany. Chiar trebuiesc respectați. După ceea ce a făcut CFR Cluj în fotbalul românesc, trebuie să fie un model. Noi vom merge la Cluj să nu ne facem de râs și garantez că nu ne vom face de râs. Echipa noastră poate dar va fi foarte dificil. Să nu ne îmbătăm cu apă rece că vom dărâma Clujul”, a spus Valeriu Iftime.

„Toată lumea mă întreabă de prime ca și când fotbaliștii sunt niște mercenari și fără bani nu joacă. Eu sunt convins că vor juca cu tot devotamentul și fără primă la Cluj. Categoric, dacă avem un succes la Cluj voi da o primă serioasă. O primă mult mai mare decât până acum. Vor fi foarte mulți bani în comparație cu ce primesc acum. Noi luăm niște bani din drepturile de televizare, care sunt foarte puțini. Oricum acei bani nu ajung și trebuie să dublez ca să le putem da o primă. Nu vreau să ne facem de râs pentru că sunt momente rare în care fotbalul botoșănean poate arăta ceva în țară”, a adăugat finanțatorul echipei FC Botoșani.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 15:39 Cupa
Pe aceeași temă