Sucevenii fac tot posibilul ca meciul cu Steaua din Cupă să se joace pe Areni. Goian: „Am contactat deja două firme”

Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 18:27 Cupa
Sucevenii fac tot posibilul ca meciul cu Steaua din Cupă să se joace pe Areni.** Goian:

Chiar dacă până la meciul cu Steaua „galben-verzii” mai au programate două meciuri în campionat, cu FC Brașov, în deplasare, și cu Șoimii Pâncota, pe teren propriu, din care și-au propus să scoată maximum de puncte, la Suceava au început deja pregătirile pentru meciul din șaisprezecimile Cupei României. Principală dilemă a microbiștilor suceveni, care la meciul de duminică, cu CS Mioveni, au venit din nou în număr mare pe stadion pentru a-și exprima atașamentul față de o echipă care n-a mai trăit sentimentul înfrângerii de 11 partide, este aceea dacă înfruntarea din șaisprezecimile Cupei României va avea loc sau nu pe Areni. Iar cel mai în măsură de a da acest răspuns nu poate fi decât președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

„La această oră nu avem încă o certitudine, dar pot să vă asigur că facem tot posibilul în așa fel încât să putem găzdui acest moment atât de așteptat de microbiștii suceveni la noi acasă. Am contactat deja două firme, din Italia și Olanda, pentru a închiria o nocturnă mobilă. Cea mai bună variantă pare a olandezilor, care susțin că pot veni la Suceava cu toată logistica, care constă în instalație de iluminat, stâlpi de susținere, generatoare de curent și peste 20 de lucrători specialiști. Discuțiile sunt avansate, și sper ca în cel mult două zile să dăm vestea mult așteptată fanilor noștri. Desigur că și efortul financiar pe care-l vom face va fi unul pe măsură, dar sper să reușim să acoperim toate cheltuielile de organizare, pentru că mai sunt și alte îmbunătățiri care trebuiesc aduse stadionului Areni, cu banii pe care-i vom încasa din vânzarea biletelor”, a declarat conducătorul Forestei.

Meciul dintre Foresta Suceava și Steaua va fi transmis în direct de ProTV pe data de 27 octombrie, la ora 21:30, adică va fi ultima partidă a 16-imilor.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Foresta Suceava

Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 18:27 Cupa
Pe aceeași temă