Ștefan Nanu laudă UTA înaintea meciului de Cupă, însă vrea să o elimine. „Îmi doresc calificarea. Echipa a început să joace cum îmi doresc eu”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2018, 17:35 Cupa
Ștefan Nanu laudă UTA înaintea meciului de Cupă, însă vrea să o elimine.**

ACS Poli parcurge o perioadă destul de dificilă, cu rezultate modeste și cu o intrare în insolvență, însă antrenorul său, Ștefan Nanu, nu vrea să sacrifice parcusul în Cupa României. Cu atât mai mult cu cât, în turul 4, în fața alb-violeților va fi UTA, rivala „geografică”, dar și echipa pregătită de fostul tehnician al timișorenilor, Ionuț Popa.

Acum zece zile, UTA a învins-o cu 3-0 pe ACS Poli la Timișoara, dar Ștefan Nanu spune că la meciul pierdut în weekendul trecut la Clinceni (0-1) a început să se vadă amprenta sa asupra echipei. „Întâlnim o echipă care, din punctul meu de vedere, este pe val, care se bate la promovare. Va fi un meci foarte greu, dar pot să spun că așteptările sunt mult mai bune, pentru că ultimul meci de la București echipa a evoluat așa cum îmi doresc eu. A avut atitudine și sper să mergem pe această linie în continuare. S-ar putea să mai joace jucători care nu au minute, dar îmi doresc calificarea, pentru că orice victorie care va veni de acum încolo ne va da încredere, siguranță și putem aborda celelalte jocuri cu încrederea pe care ne-o dorim”, a precizat Nanu.

Transferurile continuă, program mai lejer pentru jucători

După partida de la Clinceni, echipa a avut liber duminică, iar luni a fost un antrenament ușor de refacere, cu secunzii. Marți, clubul a semnat un contract cu sârbul Dusan ivanov, dar fundașul nu va face deplasarea la Arad.

Totuși, Nanu spune că va fi foarte util pentru viitoarele meciuri. „Este un jucător de care am nevoie. Pe axul central am jucători tineri, care nu au fost multă experiență și acolo s-au luat foarte multe goluri. Este un jucător care din punctul meu de vedere, are ceea ce-mi doresc eu. E jucător de piciorul stâng, are agresivitate, e jucător de talie. Sper ca prin aducerea lui să avem siguranță pe linia de fund”, a precizat antrenorul.

Cele două formații, ACS Poli și UTA, sunt la prima apriție în acest sezon al Cupei României. Partida care va avea loc miercuri, de la ora 16:30, pe stadionul Motorul din Arad va fi televizată.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 11 Sep. 2018, 17:35 Cupa
Pe aceeași temă