Stăncioiu folosește în Cupă jucătorii utilizați mai puțin în campionat: „Toți cei din lot sunt valoroși”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2014, 19:04 Cupa
Stăncioiu folosește în Cupă jucătorii utilizați mai puțin în campionat:**

Marți, de la ora 16.30, în faza a V-a a Cupei României, Fortuna Poiana Câmpina va întâlni, pe teren propriu, pe Unirea Târlungeni, miza fiind una foarte mare: echipa câștigătoarea va avea privilegiul de a întâlni în faza următoare a competiției o echipă din primul eșalon.

Fortuna Poiana Câmpina și Unirea Târlungeni sunt deja adversare vechi. Cele două echipe s-au confruntat în ediția 2012-2013 a Ligii a 3-a pentru promovare, atunci, câștig de cauză având brașovenii, după 1-0 la Târlungeni și 0-0 la Ploiești. Apoi, în această vară, în al doilea stagiu de pregătire centralizată, Fortuna a întâlnit chiar la Târlungeni adversara sa de mâine, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, prin „dubla” lui Bogdan Năstase.

Acum, pentru meciul de mâine, ambele echipe vin după deplasări lungi: Fortuna la Oradea, iar Unirea la Timișoara. În vreme ce brașovenii au pierdut la Timișoara, dar au câștigat o zi în plus de odihnă, meciul având loc vineri, Fortuna a venit de la Oradea cu o frumoasă victorie, 3-1, care – cu siguranță – va da un alt moral elevilor lui Florin Stăncioiu.

De altfel, tehnicianul Fortunei a declarat: „Ne-am întors sâmbătă noaptea, destul de târziu, de la Oradea, iar la antrenamentele care au urmat am ținut cont de starea de oboseală a jucătorilor.  Meciul din Cupa României îl tratăm cu maximă seriozitate pentru că vrem să ne calificăm și să aducem o echipă din prima ligă la noi acasă. În meciul de mâine vor putea să joace și alți jucători decât cei care au fost folosiți cu preponderență în primele două etape de campionat, pentru că toți cei 24 de jucători din lot sunt valoroși. Concurența pentru a prinde primul „11” este mare și le-am spus mereu că cei care nu apucă să intre pe teren nu trebuie să se supere, ci – dimpotrivă – trebuie să muncească și mai mult la antrenamente, iar atunci când voi apela la ei să demonstreze pe teren că-și merită locul în echipă”.

Biletele la meciul Fortuna Poiana Câmpina – Unirea Târlungeni, din Cupa României, vor costa 5 lei, iar posesorii de abonamente au intrarea asigurată.

Sursa: Sport Câmpina

Marius ANGHEL 08 Sep. 2014, 19:04 Cupa
Pe aceeași temă