Sportul joacă meciul din Cupă pe stadionul lui Juventus!

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 19:10 Cupa
Sportul joacă meciul din Cupă** pe stadionul lui Juventus!

UPDATE: Sportul Studențesc a găsit stadion unde să dispute meciul din 16-imile Cupei României. Programat inițial pe stadionul „Giulești”, acolo unde își dispută și meciurile din campionat, echipa patronată de Vasile Șiman a trebuit să-și caute alt loc unde să joace în această fază a Cupei după ce rapidiștii au decis să-și protejete terenul pentru confruntarea cu Olimpia Satu Mare din aceeași fază a competiției.

Cum au refuzat propunerea Oțelului de a juca la Galați, iar varianta de a se duela pe terenul sintetic de la Buftea a fost refuzată de fosta campioană, oficialii Sportului s-au înțeles cu Juventus București pentru a le împrumuta stadionul pentru meciul de Cupă.

Astfel, meciul dintre Sportul Studențesc și Oțelul Galați, din 16-imi Cupei României, se va juca miercuri pe stadionul „Juventus” din Colentina și va începe de la ora 16:00.


Sportul Studențesc nu mai are loc pe nicăieri după ce echipa a fost alungată din Regie de datoriile pe care le-a acumulat. Pentru meciul de miercuri din Cupa României, contra Oțelului, Vasile Șiman ajunsese la un acord cu nașul George Copos ca partida să se dispute în Giulești, însă varianta a picat.

Motivul îl reprezintă faptul că Rapid va juca și ea în ziua următoare, pe același stadion, împotriva Olimpiei Satu Mare, iar administratorii se tem că această succesiune de mecuri va fi extrem de dăunătoare pentru suprafața de joc. De aceea, Șiman le-a propus gălățenilor să dispute meciul pe terenul sintetic de la Buftea, însă aceștia au respins din start varianta, venind în schimb cu o altă propunere.

„Din păcate nu mai putem juca meciul de Cupă în Giulești, astfel că domnul Șiman trebuie să se reorienteze și să găsească un alt stadion disponibil. Am fost invitați să jucăm pe un teren sintetic, însă n-am putut accepta așa ceva deoarece noi suntem un club profesionist și nu ne permitem să ne accidentăm jucătorii. Mai mult, am încercat să sărim în sprijinul celor de la Sportul și i-am invitat să vină să joace la Galați, însă n-au fost de acord. Acum se caută soluții”, a spus Narcis Răducan pentru ProSport.

În disperare de cauză, Vasile Șiman încearcă acum să mute partida cu Oțelul la Ștefănești, dar nici această variantă nu este deocamdată una sigură pentru formația bucureșteană.

Articol scris de Dănuț Lungu

Marius ANGHEL 24 Sep. 2012, 19:10 Cupa
Pe aceeași temă