Specialiștii cupei

25 Aug. 2009, 10:32 Cupa
Specialiștii cupei

În turul al IV-lea al Cupei României, ediția 2009-2010, divizionara secundă Tricolorul Breaza va întâlni, în deplasare, pe FC Râșnov – formație care activează în primul eșalon fotbalistic al județului Brașov.
 

Trupa antrenată de către Florin Stăncioiu are nevoie de victorie pentru a-și ridica moralul după înfrângerea categorică de la finele săptămânii trecute, când a pierdut cu scorul de 4-0 duelul din deplasare cu FCM Bacău. În partida de astăzi, care va începe la ora 17.30, antrenorul divizionarei secunde va folosi echipa de bază, jucătorii de la Tricolorul Breaza fiind, în ultimii ani, specialiștii Cupei Romaniei, de unde au fost eliminați din competiție doar de către grupări de prim eșalon: Gloria Buzău și Oțelul Galați. „În această partidă voi folosi cel mai bun 11 pe care îl am la dispoziție, obiectivul nostru fiind acela de a merge mai departe și de a întâlni o grupare care activează în Liga I”, afirma, ieri, tehnicianul Florin Stăncioiu.
 

La capitolul absente trebuie amintit doar fundașul central Răzvan Ghidia, jucător eliminat în partida de la Băcău și care, automat, este suspendat pentru această întâlnire.
 

Jocurile sunt programate să se desfășoare în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare din dreptul punctului de pedeapsă.
 

Partida va avea loc pe stadionul de fotbal din Râșnov, iar meciul va fi condus de o brigadă, sută la sută, din București: Marcel Birșan – Nicolae Harbuzariu și Florin Dan Niculescu. Observator din partea FRF a fost desemnat Ion Coman, din Târgoviște.
 

„Sper să fi fost un duș rece”
 

La antrenamentul de aseară, tehnicianul Florin Stancioiu a analizat, împreună cu jucătorii, evoluția echipei în meciul pierdut la Bacău. „Sunt unii jucători care au mimat fotbalul în partida de la finele săptămânii trecute, dar nu voi mai tolera asemenea prestații”, a spus antrenorul prahovenilor. Același oficial a mai adăugat: „În primul rând am păcătuit în apărare și la fazele fixe, iar aici nu a fost vorba decât despre lipsa de concentrare. Totuși, sper ca înfrângerea din meciul de la Bacău să fi fost un duș rece, iar jucătorii să-și revină, pentru că în aceste condiții nu putem continua la nivelul Ligii a II-a”.
 

În următoarea etapa din campionat, Tricolorul Breaza va întâlni sâmbătă pe Dunărea Galați, formație care în primele două etape a strâns tot trei puncte.
 

Sursă: ziarulprahova.ro

25 Aug. 2009, 10:32 Cupa
Pe aceeași temă