Șoimii au meci greu în Cupă: „Poli e Poli, orice s-ar întâmpla”

22 Aug. 2012, 13:44 Cupa
Șoimii au meci greu în Cupă:**

După amicalul de gală cu echipa secundă a celor de la Dinamo București, Șoimii Pâncota se pregătește de un nou meci important în propriul fief, de această dată unul cu caracter oficial. Alin Pavel și compania îi întâlnesc pe ACS Recaș în turul al patrulea al Cupei României, nimeni alta decât noua grupare adoptată de orașul Timișoara. Interesant e că tot în această fază a competiției, sezonul trecut, Dan Cuedan a întâlnit-o pe FC Timișoara din postura de antrenor principal al celor de la Sebiș.

„Poli e Poli, orice s-ar întâmpla. I-am întâlnit și anul trecut, când au sosit la Sebiș din postura de vicecampioni ai României, dar retrogradați la masa verde. Încă au în componența lotului jucători cu experieță la nivelul primei ligi, cum ar fi atacantul Zăgrean, în primul rând. Am înțeles că au semnat și cu Cristian Daminuță, că se pregătește cu ei și poate va semna și Ovidiu Petre. Noi ne pregătim de acest meci, ne dorim să mergem mai departe, dar, vorbind pe fapte, noi suntem o echipă ce am promovat în liga a treia, iar ei – pe plan sportiv – în prima liga. Cam acesta e raportul de forțe”, ne-a declarat Dan Cuedan.

Pâncota are programate câte două antrenamente pe zi în această săptămână, iar vineri e posibil să fie un meci în nocturnă. „Trebuie să gestionăm foarte bine săptămâna viitoare, e una în care jucăm două meciuri importante, marți, în Cupă, cu Timișoara, iar vineri, în campionat, cu Sănătatea Cluj. Noi avem deja trei meciuri oficiale desfășurate în Cupa României, de aceea e important să tratăm așa cum trebuie cele două meciuri pe care le vom desfășura săptămâna viitoare”, a concluzionat Cuedan.

Sursa: Sport Arad

22 Aug. 2012, 13:44 Cupa
Pe aceeași temă