Șoimii ar fi preferat Dinamo în 16-imi. Piroș: „Cu Pandurii vom avea un meci foarte-foarte greu”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2014, 16:06 Cupa

La tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, Șoimii Pâncota a avut parte de adversar din prima urnă, acolo unde au mai fost Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Astra și Petrolul. Pandurii Târgu Jiu, echipa la care nu cu mult în urmă juca Adi Rusu, căpitanul de acum al arădenilor, va juca împotriva Pâncotei! Meciurile din această fază a competiției sunt programate între 23 și 25 septembrie.

Conducerea clubului Șoimii Pâncota s-a conectat deja la meciul cu trupa din orașul lui Brâncuși! Săptămâna trecută, Lung & comp. i-au scos din cursă pe cei de la ACS Poli, asigurându-și un nou meci cu o echipă de pe prima scenă, a doua după isprava de acum doi ani, când au adus în Podgorie pe Concordina Chiajna.

„Am căzut cu o echipă bună, care a jucat în cupele europene și are un lot foarte valoros. Speram să jucăm cu Dinamo, erau cu o bilă înainte în urnă, aveam și o satisfacție personală, dar sorții au făcut să jucăm cu Pandurii. Vom avea un meci foarte-foarte greu, jucătorii trebuie să înțeleagă că tot ce se întâmplă la Pâncota e un fenomen. Ne apărăm șansele, dacă se poate să jucăm cu încă o echipă de Liga 1 după acest meci, va fi frumos. Dacă nu, nu e nicio problemă, noi suntem mulțumiți”, a spus președintele Pavel Piroș.

Vor să joace acasă

Deja au început discuțiile cu privire la locul de disputare a meciului. Din această fază a Cupei României, în schemă intră și televiziuni, iar zilele exacte în care se joacă cele 16 meciuri vor fi stabilite după ce se ajunge la un acord în acest sens. Piroș a dezvăluit că a primit o propunere din partea gorjenilor de a juca în deplasare, dar „noi facem asta pentru orașul Pâncota, pentru pâncotani, mă voi zbate până la capăt”.

Arena din Pâncota a primit în vară licența pentru liga secundă, care presupune și asigurarea spațiilor pentru filmările meciurilor. Singura problemă ar reprezenta-o nocturna, dar o instalație există deja, e în picioare și numărul de lucși impus poate fi completat. „Mă voi consulta și cu conducerea primăriei Pâncota, sunt niște probleme care trebuie rezolvate rapid, vrem să facem o imagine cât se poate de bună orașului”, a subliniat președintele alb-negrilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Sep. 2014, 16:06 Cupa
Pe aceeași temă