Sibiul nu ia în calcul o amânare a meciului din Cupa României cu FCSB. „Trebuie să se joace, am făcut un efort mare să luăm nocturna”

Marius ANGHEL 27 Feb. 2018, 16:38 Cupa
Sibiul nu ia în calcul o amânare a meciului din Cupa României cu FCSB.**

Gazdele de la FC Hermannstadt fac eforturi uriașe pentru a putea organiza partida din sferturile Cupei României cu FCSB, care ar trebui să înceapă în mod normal miercuri, de la 18:30, și să se dispute la lumina reflectoarelor, la Sibiu, în premieră pentru oraș și stadionul Municipal vechi de 91 de ani.

Președintele sibienilor, Teodor Birț, a declarat la ProSport LIVE că a luat legătura cu oficialii FCSB, pe care i-a asigurat că meciul se va juca.

FC Hermannstadt, echipa de pe locul secund din Liga 2, face eforturi mari pentru a putea organiza partida cu FCSB, care ar reprezenta, pe lângă o calificare istorică, și o rețetă financiară de succes. Sibienii nu iau în calcul o reprogramare a jocului din cauza vremii potrivnice, mai ales să au închiriat din Italia instalația de iluminat.

„Vremea e în regulă, este rece, dar nu mai ninge. Nu este zăpadă mare pe teren, sunt 10 centimetri, suntem la stadion să decidem ce facem punem folie sau îl curățăm mâine și lăsăm zăpada ca să nu înghețe. Trebuie să se joace mâine, am făcut un efort mare să luăm nocturna. Ne e imposibil să aducem iar. Am discutat cu Stoica, Argăseală, dar vom juca… nu e cod portocaliu. Ne vom da tot interesul pentru a se putea juca fotbal pe el”, a declarat președintele echipei FC Hermannstadt.

„Azi și mâine dimineață îl curățăm. Și la Mediaș se joacă, la 50 de km de noi. Mai avem doar 100 de bilete la peluze, în rest s-au dat toate”, a mai spus Teodor Birț la ProSport LIVE.

În schimb, din cauza condițiilor meteorologice, partida dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași, tot din sferturile Cupei României, a fost amânată.

Marius ANGHEL 27 Feb. 2018, 16:38 Cupa
Pe aceeași temă