Și mai multe meciuri din 16-imi se văd la TV. Încă o televiziune va transmite Cupa României

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 20:24 Cupa
Și mai multe meciuri din 16-imi se văd la TV.** Încă o televiziune va transmite Cupa României

Televiziunea Digi Sport va transmite partide din cadrul Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, după ce a câștigat licitația pentru atribuirea drepturilor TV organizată, vineri, de Compania Sport Evolution Group (SEG), partener al Federației Române de Fotbal.

Cristian Gheorghe, country sales manager al SEG team, a declarat, vineri, pentru agenția MEDIAFAX că Digi Sport va avea opțiunile 5-16 din cadrul 16-imilor Cupei României Timișoreana.

Conform site-ului oficial al FRF, partidele din cadrul șaisprezecimilor de finală ale Cupei României Timișoreana, care se vor disputa în perioada 23 – 25 septembrie, vor fi transmise în direct de televiziunile Sport.ro, Pro TV și Digi Sport.

Tot vineri au fost scoase la licitație pachete cu drepturile internet și cele de telefonie mobilă ale meciurilor din Cupa României și Supercupa României începând cu faza șaisprezecimilor de finală, acestea fiind câștigate de SeeNow.

Pentru pachetul cu drepturile radio, SEG nu a primit nicio ofertă. În consecință, conform oficialului companiei SEG, fiecare club participant în Cupa României își va comercializa separat drepturile radio.

VEZI PROGRAMUL meciurilor din 16-imi și ce posturi TV transmiteau până acum jocurile

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 20:24 Cupa
Pe aceeași temă