Și-a făcut încălzirea pentru Liga 1 cu o calificare în finala Cupei României. Pelici: „Fotbalul ne-a arătat că se poate orice”

Marius ANGHEL 10 May. 2018, 22:43 Cupa

Alexandru Pelici, antrenorul divizionarei secunde FC Hermannstadt, și-a făcut încălzirea pentru Liga 1, după ce în Cupa României a reușit să elimine patru echipe de pe prima scenă a fotbalului românesc. Formația din Sibiu s-a calificat în utimul act al Cupei României, după 4-2 la general cu Gaz Metan Mediaș.

Antrenorul de 44 de ani a eliminat, în această ediție a Cupei României, echipele FC Voluntari, Juventus București, FCSB și Gaz Metan, iar eroul Sibiului a recunoscut care e secretul. „Plecând de la organizarea echipei, până la modestie și hărnicie, cam astea sunt ingredientele. Am început binișor partida, a venit acel gol, dar am revenit din nou. Mai sunt câteva etape, sperăm să promovăm și matematic. E un an frumos, am făcut istorie, am ajuns cu o echipă din Liga 2. Aș fi nesimțit și ipocrit să spun că mă așteptam să marcăm trei goluri. Voiam doar să marcăm”, a declarat Pelici pentru DigiSport. 

Pe 27 mai, pe Arena Națională, CS U Craiova și FC Hermannstadt se vor confrunta pentru trofeul Cupei, pe care Pelici speră să pună mâna. „Fotbalul ne-a arătat că se poate orice, nimeni nu ne dădea nicio șansă. Indiferent că am câștigat în prima manșă, toți spuneau că Gazul ne va scoate în manșa secundă. Pornim cu șansa a doua cu Craiova, dar ne jucăm șansa până la capăt”, a adăugat antrenorul echipei de pe locul 2 din Liga 2. 

1 punct în următoarea etapă, în deplasare la Chindia Târgoviște, ar face-o pe FC Hermanstadt a doua echipă care promovează matematic în Liga 1, după Dunărea Călărași.

Marius ANGHEL 10 May. 2018, 22:43 Cupa
Pe aceeași temă