Șfaițer vrea schimbarea regulamentului Cupei: „Și eu o să boicotez pe viitor”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2012, 18:27 Cupa
Șfaițer vrea schimbarea regulamentului Cupei:**

Președintele clubului FC Botoșani susține că a discutat cu mai mulți conducători din ligile a II-a și a III-a și majoritatea sunt deciși să boicoteze Cupa României, din sezonul următor, dacă nu se modifică regulile de organizare.

„Sunt supărat că nu jucăm aici meciul cu Vaslui. Știm bine ce au pățit și Măciuca și Satu Mare. Se juca cu 20.000 de oameni meciul de la Satu Mare cu Rapid. Nu e normal. Și eu o să boicotez pe viitor Cupa României deși am ținut mult la această competiție. Mi-am dorit să aduc echipe de liga I, să readucem publicul la stadion. Era o sărbătoare în orașe ca Botoșani sau Satu Mare. Toți colegii sunt supărați. Cristi Popovici știe ce are de făcut pentru meciul de la Vaslui. Știe capacitatea fiecărui jucător”, a spus Cornel Șfaițer.

Merg cu rezervele la Vaslui

Pentru că șansele de calificare în optimile Cupei României sunt mici, FC Botoșani va folosi în meciul de miercuri de la Vaslui, jucătorii care au evoluat mai puțin în acest debut de sezon. De altfel, deplasarea la acest meci se va face miercuri dimineață și nu cu o zi înainte.

„Apar surprize. În Cupa României, buturuga mică răstoarnă carul mare. Ne-am dori să ne calificăm. Întâlnim o echipă care are planuri mari pentru campionat dar nici cupa nu o va neglija. Mare meu of este că nu s-a jucat meciul la Botoșani, pentru că șansele noastre sporeau, pentru că aveam publicul în spate, ar fi fost altceva. În anii trecuți, echipele de ligă inferioară jucau meciurile acasă. Mergem să ne jucăm șansa și încercăm să trecem în etapa superioară”, a spus Cristi Popovici care a adăugat: „Vor fi câteva schimbări pentru că folosesc acest meci ca pe un prilej să mai cunosc unii jucători. Încă nu am reușit să îi cunosc pe toți vis-a-vis de ceea ce pot ei. Unii vor juca titulari. Pe unii îi păstrez să fie mai proaspeți pentru meciul cu Dinamo. Trebuie să avem grijă”.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 Sep. 2012, 18:27 Cupa
Pe aceeași temă