Șfaițer se bucură că a picat cu Gloria: „Am avut noroc la tragerea la sorți, dar Cupa este competiția surprizelor”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 12:12 Cupa
Șfaițer se bucură că a picat cu Gloria:**

Președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat, luni, că formația sa a avut noroc la tragerea la sorți de la București, însă a calificat Cupa României drept „competiția surprizelor” și a precizat că Gloria Buzău nu este un adversar tocmai ușor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am avut, zic eu, noroc la tragerea la sorți, dar Cupa este competiția surprizelor. Gloria Buzău nu este un adversar tocmai ușor, având un antrenor bun (n.r. – Ion Viorel), pe care eu îl apreciez, dar de care noi trebuie să trecem. Vom juca la Buzău și ăsta este un atu în plus pentru Gloria, dar noi trebuie să fim concentrați în toate jocurile și să ne calificăm mai departe”, a spus Șfaițer.

Oficialul formației botoșănene nu a ascuns faptul că și-ar dori ca echipa pregătită de Cristian Popovici să ajungă până în finală: „Mie îmi este foarte dragă această competiție și dacă o să vă uitați, veți vedea că în ultimii ani noi am tratat extrem de serios Cupa, făcând meciuri foarte bune cu Dinamo, Oțelul sau Vaslui, chiar dacă eram în Liga a II-a. Acum, noi suntem favoriți și nu avem voie să dezamăgim. Unde vrem să ne oprim? Nu ne supărăm dacă ajungem în finala Cupei României!”.

Echipa FC Botoșani va întâlni echipa de ligă secundă Gloria Buzău, în 16-imile de finală ale Cupei României.

Sursa: Mediafax

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 12:12 Cupa
Pe aceeași temă