Semeghin: „În turul următor vreau să văd 10.000 de fani în tribune, ca pe vremea Forestei”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 18:15 Cupa

Pentru căpitanul echipei Rapid CFR Suceava, Dorin Semeghin, bucuria calificării în optimile Cupei României a fost umbrită de cartonașul roșu încasat în secvențele de final ale întâlnirii cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0 după prelungiri.

„Nu cred că meritam să fiu eliminat la acea fază, am intrat puțin mai tare, dar suntem totuși la fotbal, nu la șah. A fost un meci foarte greu, însă până la urmă, cu ajutorul publicului, care a fost de nota 20, am reușit s-o scoatem la capăt. Sperăm ca în turul următor să jucăm tot pe teren propriu și să vină pe Areni 10.000 de spectatori, așa cum se întâmpla pe vremea când evoluam la Foresta”, a spus Dorin Semeghin.

Negru: „Ne-am dorit atât de mult victoria încât n-am mai resimțit la un moment dat oboseala”

La polul opus, Mircea Negru, marcatorul golului decisiv și devenit erou la Suceava, era satisfăcut la finalul jocului de performanța reușită de echipa din Liga a II-a.

„Felicit publicul sucevean pentru modul în care ne-a încurajat și cred că l-am răsplătit cu această calificare. Cu toții am făcut o mare risipă de energie, dar ne-am dorit atât de mult victoria încât n-am mai resimțit la un moment dat oboseala. Pot să spun fără să greșesc că golul înscris împotriva Gazului Metan este cel mai important din întreaga mea carieră și îl dedic tuturor sucevenilor”, a mărturisit atacantul în vârstă de 29 de ani.

Rapid CFR Suceava s-a calicat în optimile Cupei României după ce marți a eliminat, scor 1-0, pe Gaz Metan Mediaș în faza 16-imilor. Singurul gol al meciului a fost marcat de Mircea Negru în prelungiri, în minutul 103.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Dan FILIPCIUC

 

 

Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 18:15 Cupa
Pe aceeași temă