Săpunaru laudă UTA și fanii ei: „Un oraș ca și Aradul și o echipă ca UTA, cu așa fani, nu are ce căuta în liga secundă”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2015, 13:01 Cupa

Venirea unei prim-divizionare pe stadionul „Motorul” a umplut până la refuz arena din Aradul Nou. Atmosfera de la jocul dintre UTA Bătrâna Doamnă și Pandurii Târgu Jiu, ce a contat pentru 16-imile Cupei, a fost una mult mai încinsă decât de obicei. În multe momente, încurajările au venit din partea întregului stadion, nu doar a galeriei, iar acest lucru s-a simțit și în prestația eleviilor lui Roli Nagy.

Președintele grupării din Târgu Jiu a recunoscut și el că fanii au fost aproape să facă diferența la această partidă: „A fost un meci greu, jucat împotriva unei formații care are câțiva jucători extrem de interesanți și care a jucat cu mult entuziasm. Este adevărat că am făcut și noi greșeli, greșeli prin care le-am permis să vină peste noi, iar dacă lași o echipă ca și UTA să vină peste tine, este clar că te va și pedepsi. Atmosfera a fost una foarte plăcută, cu suporterii care au împins echipa gazdă de la spate, e un public frumos aici la Arad. Dar, sunt fericit că am reușit să ne califăm, chiar dacă am făcut-o doar la penalty-uri”, a punctat Narcis Răducanu.

Cristi Săpunaru a evoluat în primul său meci oficial pentru Pandurii și a reușit să și puncteze printr-o lovitură de cap. Cu toate că a fost huiduit în momentul înlocuirii sale, Săpunaru a fost asaltat la final pentru autografe și poze de către fanii arădeni. „Mă bucur că am debutat cu gol, dar mă bucur și mai mult că am reușit să ne impunem, chiar dacă doar la penalty-uri. Ați văzut că UTA a tras cu dinții pentru a duce meciul cât mai mult posibil și îi felicit pentru asta, au o echipă bună. E o atmosferă foarte frumoasă aici la Arad, ați văzut ce fani plini de pasiune au, care, practic i-au împins de la spate. Știam că ne așteaptă un meci greu și din cauza atmosferei, și – din punctul meu de vedere – un oraș ca și Aradul și o echipă ca UTA, cu așa fani, nu are ce căuta în liga secundă, trebuie să fie în prima ligă. Mă simt bine la Pandurii, încerc să îmi fac treaba cât mai bine pot și dacă voi fi convocat la echipa națională, voi ajuta cât de mult pot. Trebuie să o luăm pas cu pas și în Cupă, nu ne gândim de pe acum la finală”, a declarat fostul fundaș al celor de la FC Porto.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 23 Sep. 2015, 13:01 Cupa
Pe aceeași temă