Săgeata a boțit Unirea într-o singură repriză!

30 Aug. 2012, 00:34 Cupa

Începutul părea unul ideal pentru elevii lui Dună. Experimentatul Mihalcea a găsit drumul spre gol când abia trecuseră 11 minute de la fluierul de start. Tânarul Luca putea face 2-0 pentru galben albaștri dacă ar fi ajuns mingea înaintea lui Goian. La câteva secunde, Jianu rata la rându-i ocazia egalarii.

N-a mai ratat ex-bihoreanul Muscă de la punctul cu var în minutul 24 în urma unei lovituri de pedeapsă la un fault asupra lui Roberto Dumitru. De aici slobozenilor li s-au tăiat picioarele, iar ultimele 5 minute ale primei reprize au însemnat desprinderea Năvodarului prin reușitele semnate de Mușuroaia și Jianu, care au profitat de indeciziile din apărarea Unirii.

A doua repriză a gasit echipa lui Marin Dună mult mai determinată, intrările lui Ivașcă și V. Gheorghe dând mai multă agresivitate atacului. V. Gheorghe și apoi Luca cu un șut năprasnic de la marginea careului l-au scos din letargie pe altfel colericul Aurel Șunda.

Reputatul tehnician al Săgeții a luat foc în final când centralul Dragoș Istrate l-a trimis la cabine pe Bold, căpitanul dobrogenilor. De altfel, așa cum se întămplă în majoritatea meciurilor de la noi, Istrate a reușit să nemulțumească ambele tabere.

S-a terminat 3-1 pentru mult mai matura Săgeata. Unirea a avut o doua repriza bună, dar sterilitatea atacurilor și nu numai arată că mai este mult de lucru până a face față cu brio confruntărilor din Liga 2.

Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari 1-3
Mihalcea (11) / Muscă (24), Mușuroia (43), Jianu (45)

Unirea:
Dobre – Roșu, Lorincz, Soare, Florea – Ibrian, Macare, L. Mihai (Ivașcă 59), Luca (Patrianca 85) – Mihalcea, D.Gheorghe (V. Gheorghe 69)
Rezerve: R.Oprea, Lazăr, V. Toma, Stan.
Antrenor: Marin Dună.

Săgeata: Gordin – Bold, Mușuroia, Tudorache, Goșa (Apostol 69) – Pecarov, Pleniceanu (B. Oprea 79), Vârtic (Vezan 69), Muscă, R. Dumitru – Jianu
Rezerve: Viciu, Tigoianu, Fl. Popa, Diaby
Antenor: Aurel Șunda.

Articol și foto de Ionuț Văgăonescu

30 Aug. 2012, 00:34 Cupa
Pe aceeași temă