Rusandu, învins de trei ori la Vâlcea

08 Sep. 2011, 16:01 Cupa
Rusandu,** învins de trei ori la Vâlcea

Alb-violeții au ratat șansa de a aduce la Pitești o echipă de Liga I. Ieri seară, jucătorii lui Viorel Dumitrescu au pierdut cu 3-1 confruntarea cu echipa de Liga a III-a Oltchim Râmnicu Vâlcea, din turul V al Cupei României la fotbal.

Piteștenii au evoluat destul de slab împotriva unei formații care și-a dorit mai mult victoria. Argeșenii au deschis scorul destul de repede, prin Beuran, care a trimis în poartă cu un șut din interiorul careului, la care goalkeeperul gazdelor nu a avut reacție. Vâlcenii au restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de pauză, prin Marinescu, care a avut timp să facă un stop pe piept și să șuteze din voleu, spre surprinderea lui Rusandu, care nu s-a mișcat de pe linia porții. La doar un minut după primirea golului, același Rusandu a comis-o din nou și l-a faultat în careu pe Racoveanu. Lovitura de pedeapsă a fost executată slab de Marinescu, iar portarul piteștean a respins cu piciorul.

După revenirea de la cabine, gazdele au continuat să preseze și au reușit să se desprindă cu un sfert de oră înainte de final. Centrarea de pe stânga a fost reluată cu capul în plasă de Preda, în timp ce Rusandu rămăsese țintuit pe linia porții. Scorul final a fost stabilit cu 10 minute înainte de expirarea timpului regulamentar. Autorul golului, Mușuroaia, l-a ridiculizat încă o dată pe portarul piteștean, înscriind din foarfecă, din apropierea porții.

Oltchim: Vlădoiu – Moldoveanu, Onofrei, Mușuroaia, Nania – Dănuleț, Marinescu, Ceapă, Răcăreanu – Preda, Tomescu. Pe parcurs au mai intrat Popa, Vizitiu și Borba.

FC Argeș: Rusandu – Tudor, Botea, Negoiță, Andrei Cristian – Răuță, Coșa (37 Manole), Alin Popa, Beuran (78 Gherase) – Stănescu, Predoiu (60 Stancu).

Articol scris de Silviu MIHAI

08 Sep. 2011, 16:01 Cupa
Pe aceeași temă