Rezervele Gloriei au eliminat Clinceniul din Cupă!

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 12:16 Cupa

Gloria Buzău dă semne de revenire după eșecul înregistrat în prima rundă a campionatului. Miercuri, echipa din Crâng a învins acasă cu 2-0 pe FC Clinceni într-un meci disputat în cadrul Cupei României, obținând astfel calificarea în 16-imile competiției.

Chiar dacă antrenorul Viorel Ion a menajat mai mulți titulari pentru partida cu Rapid, gazdele au intrat pe teren hotărâte să arate că înfrângerea cu Farul a fost un accident și în minutul 12 reușeau să deschidă scorul. La un contraatac purtat pe dreapta, unul dintre marile câștiguri ale formației buzoiene, Pușcașu, l-a servit cu o pasă excelentă pe Verdeș, care a marcat ca la antrenament din apropiere.

Oaspeții au replicat mai târziu prin Artavazd Karamyan, al cărui șut de la 25 de metri a fost respins în corner de portarul Stoicescu, acesta din urmă remarcându-se din nou la voleul lui Konyeha (36).

Buzoienii își puteau dubla avantajul, însă șuturile lui Voicu (39) și Matei (41) nu și-au atins ținta, iar prima repriză s-a încheiat cu 1-0 în favoarea lor. Gloria nu s-a mulțumit doar cu atât astfel că a continuat să forțeze în atac și în mitanul secund, dar au trecut prin emoții când noul intrat pe teren Arman Karamyan (64) a șutat din interiorul careului, iar portarul a reținut în doi timpi.

Spre finalul meciului, formația vizitatoare a rămas fără Nițu (78), eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, situație de care au profitat gazdele, Matei (80) închizând tabela de marcaj.

Gloria Buzău – FC Clinceni 2-0 (1-0)
Verdeș (12), M. Matei (80)

Gloria Buzău: Stoicescu – Airiniei, Bârsănel, Agache (46 Vlaicu), Dumitru, Voicu, Marcu, Pușcașu, G. Ion, Verdeș (73 Muscalu), Matei (87 Drăguț)
Antrenor: Viorel Ion

FC Clinceni: Bolboașă – Vențer, Pușcaș, Nițu, Dragomir (46 David), Pătrașcu, Popa (79 Straton), Konyeha, Art. Karamyan, Stancu, Bălțoi (60 Arm. Karamyan)
Antrenor: Valentin Bădoi

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 12:16 Cupa
Pe aceeași temă