Reacția autorităților din Mioveni după meciul cu CFR: „Niculescu va fi un mare antrenor al României. Sper ca FRF să se sesizeze din oficiu și să ia toate măsurile în acest caz”

Autor: Mihai Andries Publicat: 04 Dec. 2014, 09:22 Actualizat: 04 Dec. 2014, 10:27 Cupa
Reacția autorităților din Mioveni după meciul cu CFR:  „Niculescu va fi un mare antrenor al României. Sper ca FRF să se sesizeze din oficiu și să ia toate măsurile în acest caz”

CS Mioveni a fost eliminată dramatic din sferturile Cupei României de CFR Cluj la finele unui meci incredibil. Echipa lui Niculescu a condus cu 3-0, dar a primit patru goluri în ultima jumătate de oră a partidei și a ratat calificarea în semifinale. Confruntarea cu CFR Cluj a fost una intens dezbătută, golul de 3-3 marcat de clujeni venind în urma unei faze extrem de controversată (DETALII AICI).

Chiar dacă au fost eliminați într-un mod frustrant, cei din Mioveni sunt mulțumiți de parcursul echipei din Cupa României. Primarul Ion Georgescu i-a felicitat pe jucători și pe antrenorul Claudiu Niculescu și speră ca forurile decizionale din România să se sesizeze din oficiu și să ia măsurile necesare în acest caz.

„Felicit, în primul rând, întreaga echipă, pe antrenorul Claudiu Niculescu, staff-ul tehnic și conducerea CS Mioveni pentru rezultatele obținute în Cupa României. Îl felicit pe Claudiu Niculescu.  Acesta este și va fi un mare antrenor de fotbal în România. A dovedit-o făcând din C.S Mioveni  o echipă puternică, organizată. Echipa a  reprezentat  cu onoare orașul Mioveni, în toate partidele disputate în Cupa României. Jucătorii nostri au  respectat toate normele sportive și  fair-play-ul. În viziunea mea, echipa are un bun antrenor și jucători profesioniști, care pot face performanță și după acestă partidă la viitoarele competiții. Meciul de aseară mi-a întarit convingerea că echipa a avut neșansă, a lipsit ceva…concentrarea…determinarea…

În primele 65 minute, CS Mioveni a dovedit că este o echipă puternică, matură și care merită mai mult pe plan sportiv, cel puțin în Cupa României.

În ceea ce priveste arbitrajul, a fost al 12-lea jucător al celor de la CFR. ‘Capul sus! Mergem mai departe!’ Sper ca Federația Română de Fotbal, prin actuala conducere să se sesizeze din oficiu, și să ia toate măsurile impuse de regulament. Așteptăm ca aceste măsuri să fie făcute publice pentru a nu mai denatura, ‘sportul rege’-fotbalul.

Mulțumesc tuturor celor care au  participat la lucrările de deszăpezire de pe  stadion. Țin să le mulțumesc  suporterilor care au venit aseară, deși a fost foarte frig, dar și celor care au urmărit partida de acasă. De asemenea,multumesc mass-media pentru susținerea fair-play-ului și a unei echipe mici de provincie”, se arată în comunicatul remis de primarul Ion Georgescu.

Autor: Mihai Andries Publicat: 04 Dec. 2014, 09:22 Actualizat: 04 Dec. 2014, 10:27 Cupa
Pe aceeași temă