Povestea continuă la Boldești! Petrolistul a eliminat și Tărlungeniul

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 14:14 Cupa
Povestea continuă la Boldești!** Petrolistul a eliminat și Tărlungeniul

Petrolistul Boldești a întâlnit aseară, în turul cinci al Cupei României, pe divizionara secundă Unirea Tărlungeni, adversar pe care l-a învins meritat și va juca în turul următor împotriva unei formații de Liga I. Înainte de disputa cu brașovenii, echipa prahoveană de eșalon județean a eliminat, pe rând, pe CS Tunari, Unirea Câmpina (s-a desființat înainte de startul campionatului), AFC Fortuna și CS Mioveni.

Plecată cu șansa a doua, trupa antrenată Marian Ilie și Marius Rădulescu s-a văzut masată în propria suprafață de teren încă din primul minut și după ratarea lui Elek (8 – lovitură de cap, din 10 metri, scoasă de A. Petre în corner), brașovenii au deschis scorul prin autogolul lui Cioc, după o lovitură liberă executată din partea dreaptă de Mărcaș (14). La 1-0 pentru oaspeți, „Boldeștina” a echilibrat jocul și în minutul 37 fundașul central C. Ionescu (cel mai faultat om al meciului, sfârșind prin a fi înlocuit) a restabilit egalitatea cu o reluare din trei metri, în urma unui corner executat de Petrescu și o lovitură de cap expediată, în prealabil, de D. Petre.

Startul reprizei secunde a fost echilibrat, astfel că ocaziile de poartă au întârziat să apară. Abia spre finalul meciului jocul s-a mai animat, Tărlungeniul a pasat mai mult, dar mai periculoși în fața porții au fost fotbaliștii Boldeștiului. După ce Bridinel a fost oprit eronat de către asistentul Cătălin Teodor, pe motiv de offsaid (80), finalul a meritat toți banii.

Când meciul se pregătea să intre în prelungiri, Puchea a prins un șut de zile mari de la 35 de metri, mingea a lovit bara laterală și a sărit la limita careului mare la Bociu, care a șutat în forță. Portarul Iacob a respins în față și L. Costache, amintindu-și de zilele sale de glorie, l-a executat cu sânge rece pe apărătorul buturilor brașovene și a făcut ca povestea să continue la Boldești. Deci, să vină Steaua…

Petrolistul Boldești – Unirea Tărlungeni 2-1 (1-1)
Stadion: „Viorel Mateianu”, Boldești. Spectatori: circa 500. A marcat: C. Ionescu (37), L. Costache (90+1)/Cioc (14-autogol).

Petrolistul: A. Petre – Lișiță, D. Petre, C. Ionescu (88 Pipoș), Cioc – Micu (cpt), Puchea – Bociu, Bridinel, Petrescu (61 L. Costache) – Ene (46 Bădu). Antrenori: Marian Ilie și Marius Rădulescu.

Unirea: Iacob – Vlășceanu (79 Bitez), Șerban, Barbu, Mărcaș – Postolache, Brujan (cpt) (46 Toderașcu), Iaru, Enceanu – Elek (65 A. Neculai) – Lita. Antrenor: Balint Gyorgy.

Avertismente: Puchea (90+2)/Brujan (19), Iaru (28), Șerban (76).
Arbitri: Ionuț Iugulescu (Târgoviște) – Dan Popescu (Buzău) și Cătălin Teodor (Brăila). Arbitru de rezervă: Laurențiu Ionașcu (Buzău). Observatori FRF: Eduard Dumitrescu (Pitești, pentru arbitraj) și Gabriel Oprea (Snagov, pentru organizare).
Jucătorii meciului: Cătălin Ionescu și Laurențiu Costache (Petrolistul).

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 14:14 Cupa
Pe aceeași temă