Poli joacă pentru glorie cu Steaua! Prime – zero

25 Oct. 2011, 14:52 Cupa
Poli joacă pentru glorie cu Steaua!** Prime - zero

O victorie în cel mai important meci al sezonului nu se va face simțită în conturile jucătorilor de la Poli Timișoara, a anunțat Daniel Stanciu. Motivul pentru care conducerea a luat această decizie este faptul că jucătorii timișoreni au aceleași salarii pe care le aveau și anul trecut, în prima ligă. „Jucătorii nu vor avea nicio primă pentru acest meci. Salariile pot părea un cumul între un salariu de bază și bonusuri”, a spus team managerul lui Poli.

Vrea să scape de Kovacs și Petrescu

Daniel Stanciu speră ca meciul de joi să nu fie arbitrat de Istvan Kovacs sau Radu Petrescu, doi centrali care au dezavantajat-o pe Poli în sezonul trecut. „M-am uitat pe ceea ce s-a delegat deja, sper să nu avem parte de Kovacs sau Radu Petrescu, arbitrii care așteptam să dispară din acest fenomen din anumite motive, după schimbarea conducerii CCA. Și presa a semnalat prestațiile lor mai puțin bune”, a spus Stanciu.

În opinia oficialului timișorean, Steaua va fi foarte motivată să meargă mai departe în Cupa României, mai ales după rezultatele slabe din campionat și din Europa League. „Pentru Steaua contează foarte mult presiunea la care sunt supuși, sunt la zece puncte de primul loc. Eu, unul, dacă aș fi conducător la Steaua, aș miza foarte mult pe câștigarea Cupei, pentru că asta îți permite să obții mai ușor biletele pentru Europa League”, a declarat Daniel Stanciu.

Articol scris de Radu FAUR

25 Oct. 2011, 14:52 Cupa
Pe aceeași temă