Poli, cu gândul la cupele europene

25 Oct. 2011, 15:23 Cupa
Poli,** cu gândul la cupele europene

Vali Velcea vrea să repete isprava din 2007, când era antrenor interimar al alb-violeților și o elimina pe Steaua în semifinalele Cupei României;

Antrenorul lui Poli își propune să o elimine joi pe Steaua din optimile Cupei României și vorbește deja și de câștigarea trofeului, performanță care i-ar permite divizionarei secunde să se califice în Europa League.
„Dacă vom fi sută la sută mobilizați, vom reuși să învingem Steaua și să mergem într-o fază superioară a Cupei României, cel mai scurt drum pentru a ne califica într-o cupă europeană”, a spus Vali Velcea.

Actualul antrenor al lui Poli a condus de pe bancă trupa timișoreană și în 2007, când a învins-o pe Steaua la București cu 1-0, în semifinala Cupei. Alb-violeții au jucat atunci finala pe teren propriu, cu Rapid, însă au pierdut cu 0-2. „I-am eliminat în semifinala din 2007, bineînțeles că mi-aș dori să o fac din nou. Nu mai e nevoie să facem introducerea referitor la cât de important e jocul”

„Vom face un joc sigur”

Velcea spune, la fel ca și cea mai mare parte a jucătorilor săi, că Steaua e favorită și a recunoscut că Poli nu se va arunca în atac în meciul de joi. „O să încercăm să facem un joc sigur. Asta nu înseamnă că atunci când vom avea oportunitatea și posibilitatea, nu vom ataca”, a declarat antrenorul lui Poli.

Pentru timișoreni nu va putea juca Zăgrean, cel care și-a spart nasul în meciul cu Chindia Târgoviște și trebuie să stea circa trei săptămâni pe tușă. În plus, Scutaru și Dăruială au și ei probleme de ordin medical și sunt incerți pentru jocul cu Steaua. „Situația în lot e tristă, dar rămân la aceeași părere, că avem jucători care pot suplini lipsurile din echipă și cred în potențialul jucătorilor, că pot face față când se apelează la ei”, a spus Velcea.

Articol scris de Radu FAUR

25 Oct. 2011, 15:23 Cupa
Pe aceeași temă