Poenaru trimite echipa a doua în meciul cu Panciu

25 Aug. 2009, 13:15 Cupa
Poenaru trimite echipa a doua** în meciul cu Panciu

Deși lideră în campionatul cadet, cu maximum de puncte, FCM Bacău nu și-a pierdut capul. „Galben-albaștrii“ știu că promovarea în A este încă departe. Cât despre câștigarea Cupei României, o simplă utopie. Și totuși, băcăuanii ar putea bea azi șampanie. Nu din Cupă, ci în Cupă. Prilejul: meciul cu divizionara C, FC Panciu din faza a patra a competiției-surprizelor. Cu o condiție: să nu existe vreo surpriză.

 

Adversar omogen

Deși evoluează în deplasare și va alinia garnitura a doua, FCM Bacău rămâne favorită. Totuși, antrenorul Gheorghe Poenaru nu tratează adversara la preț de matineu. Și nu doar pentru că meciul se va juca după-amiază, de la 17.30. „Panciu e o echipă omogenă. Evoluează de vreo trei ani în aceeași formulă“, a spus Poe, care a urmărit formația lui Serea la meciul de campionat, câștigat vineri, pe terenul lui FC Willy.

 

Linia a doua

Față de jocul cu Tricolorul Breaza, FCM Bacău își va schimba aproape complet fizionomia. A anunțat-o și Poenaru: „Vor juca toți cei care au evoluat puțin sau deloc până acum în campionat“. Prin urmare, spațiu liber lui Ignătescu – Varea, Kalai, Cârnariu, Bursuc – Dediu, Adascăliței, Petrea, Dutciuc – Tismanaru și Simao. Dacă va fi cazul, vor intra și „greii“. Sperăm să nu fie nevoie.
 

 

Sursa: desteptarea.ro
 

25 Aug. 2009, 13:15 Cupa
Pe aceeași temă