Perjă: „Ar fi o performanță dacă eliminăm Petrolul”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2013, 12:58 Cupa
Perjă:**

Team-managerul FC Rapid, Dănuț Perjă, a declarat, luni, după tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României – Timișoreana, că gruparea giuleșteană ar realiza o performanță în cazul în care ar elimina deținătoarea trofeului, Petrolul Ploiești.

„Pot considera că suntem norocoși că jucăm acasă, asta ne-am dorit toți. Întâlnim un adversar foarte puternic, noi suntem mai puțin experimentați, dar la ora jocului sperăm să dăm dovadă de o dăruire totală să putem trece de acest joc. Sper să ne calificăm în următoarea fază. Ar fi o performanță dacă eliminăm Petrolul. Dar se vor întâlni și cele mai frumoase galerii din țară, sunt sigur că va fi un spectacol. Nu avem ce să facem, suntem în Liga a II-a și de aceea suntem în urna a treia valorică. Sperăm ca de la anul să fim în Liga I. Trecem printr-un moment bun, Viorel Moldovan a reușit să facă astfel încât jucătorii să fie concentrați atât la antrenamente cât și la jocuri. A determinat anumiți prieteni să aducă bani la echipă, să premieze jucătorii. Nu sunt foarte mulți, dar contează în evoluția jucătorilor. E un al doilea Răzvan Lucescu, sperăm să o țină tot așa. El vrea să facă acest gest pentru a-și apropia jucătorii”, a declarat Perjă.

Oficialul rapidist a precizat că și-ar dori ca atacantul Daniel Niculae să-și găsească o echipă la care să evolueze în străinătate: „E clar că ni-l dorim pe Daniel Niculae, dar el e un jucător valoros și eu mi-aș dori din tot sufletul să plece să joace afară. Ar fi păcat pentru el să joace în România. Bine ar fi să plece în străinătate și noi să promovăm fără el. Dacă dorește să vină, no îl primim cu brațele deschise, fără niciun fel de problemă”.

Formația Rapid va întâlni echipa Petrolul Ploiești în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorți care a avut loc, luni, la Casa Fotbalului.

Partidele din optimi vor avea loc în perioada 29-31 octombrie pe terenul primelor echipe.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 08 Oct. 2013, 12:58 Cupa
Pe aceeași temă