Pelici știe unde s-a pierdut finala Cupei: „Așa s-a scris istoria. Nu-mi rămâne decât să-mi felicit jucătorii și să le mulțumesc suporterilor”. Antrenorul se gândește deja la Liga 1

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 May. 2018, 12:23 Actualizat: 28 May. 2018, 12:50 Cupa
Pelici știe unde s-a pierdut finala Cupei: „Așa s-a scris istoria. Nu-mi rămâne decât să-mi felicit jucătorii și să le mulțumesc suporterilor”.  Antrenorul se gândește deja la Liga 1

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a spus că oltenii i-au taxat pe elevii săi atunci când au greșit, iar așa s-a scris finala Cupei României. Per total, Pelici a ținut să te mulțumească jucătorilor și suporterilor care au venit tocmai de la Sibiu pentru finala cu Craiova.

„A fost un an bun pentru noi. Am promovat cu patru etape înainte de finalul campionatului și am jucat o finală de Cupă. Din păcate, Craiova a speculat greșelile noastre, atunci când au apărut. A fost pentru prima dată pentru mulți dintre jucătorii noștri când au evoluat în fața unui public atât de numeros. Dacă am fi înscris poate că am fi avut un meci mai bun.

Așa s-a scris istoria acestei finale, nu-mi rămâne decât să-mi felicit jucătorii și să le mulțumesc suporterilor care au venit de la Sibiu. La prima greșeală, valoarea individuală și-a spus cuvântul. Sperăm să facem față cu brio Ligii 1. Vom vedea ce va fi”, a spus Alexandru Pelici, la finalul partidei de pe Arena Națională.

CS U Craiova a cucerit primul trofeu după o pauză de 25 de ani! Gustavo și Mitriță au marcat golurile finalei de pe Arena Națională. Oltenii și-au asigurat prezența în turul III preliminar al Ligii Europa. FC Hermannstadt mai are două meciuri de desfășurat în Liga 2 și are șanse să termine pe locul 1.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 May. 2018, 12:23 Actualizat: 28 May. 2018, 12:50 Cupa
Pe aceeași temă