Pelici anunță o luptă în noroi între Hermannstadt și Juventus pentru calificarea în sferturi. „Teren e desfundat, va fi moale. Sperăm să le oferim suporterilor o nouă bucurie”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Nov. 2017, 18:29 Cupa
Pelici anunță o luptă în noroi între Hermannstadt și Juventus pentru calificarea în sferturi.**

După ce a eliminat-o în 16-imi pe deținătoarea trofeului, pe FC Voluntari, AFC Hermannstadt o întâlnește în optimile de finală ale Cupei României pe ultima clasată în Liga 1, Juventus București. Partida va avea loc joi, 30 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Antrenorul echipei sibiene, Alexandru Pelici, este de părere că partida se anunță una extrem de grea pentru jucătorii săi, chiar dacă aceștia vor avea de înfruntat o echipă aflată în suferință. Tehnicianul se așteaptă la „un meci de luptă, de angajament” din cauza terenului, afectat de condițiile meteo din ultima vreme.

„Sperăm ca mâine să le oferim suporterilor un nou moment de bucurie, să putem trece de Juventus. Nu va fi un meci ușor. Întâlnim o echipă de Liga 1 care, din păcate pentru ea, se află în subsolul clasamentului. Probabil că în jocurile acestea din Cupa României bucureștenii vor face tot posibilul să arate că își respectă statutul de echipă de Liga 1 și vor încerca să meargă cât mai departe. Și noi ne dorim acest lucru. Din păcate, starea terenului nu este una foarte bună. E un teren desfundat, va fi moale. Va fi un meci de luptă, de angajament. Sperăm să avem atitudinea necesară și puterea să mergem mai departe”, a afirmat Pelici.

Juventus este o echipă care în sezonul trecut a avut un parcurs asemănător cu cel reușit acum de AFC Hermannstadt. Și echipa bucureșteană era o nou-promovată în Liga 2 și a reușit să domine tot campionatul.

Pentru a ajunge în optimi, Hermannstadt a trecut de Industria Galda (3-1) și FC Voluntari (1-0, după prelungiri), în timp ce Juventus a învins cu 2-1 pe Dacia Unirea Brăila.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Nov. 2017, 18:29 Cupa
Pe aceeași temă