„Oțelarii” vor Dunărea și viceversa! „Facem economie de efort și de bani”

05 Oct. 2011, 13:13 Cupa
„Oțelarii

Astăzi, la ora 16.00, va avea loc tragerea la sorți a optimilor de finală din „Cupa României” la fotbal. Cele două echipe gălățene calificate în această fază a întrecerii și-ar dori să joace între ele.

Casa Fotbalului din București, ora 16.00. Acestea sunt datele tragerii la sorți de astăzi a meciurilor din „optimile” Cupei. Oțelul și FCM Dunărea vor fi reprezentate la ceremonia scoaterii bilelor din urnă, prima învingând în faza precedentă pe Oltchim Râmnicu Vâlcea cu 3-1, iar cealaltă pe Sportul Studențesc: scor 1-0. Cele două trupe gălățene își doresc să ajungă față în față, dar nu neapărat pentru a-și plăti vreo poliță.

Raționamentele economice primează. „Ne dorim să jucăm cu Dunărea, pentru că nu trebuie să mai facem vreo deplasare prin țară, și-așa avem programul destul de încărcat”, susține Ilie Hagioglu, directorul general adjunct al Oțelului, în vreme ce președintele lui FCM Dunărea, Auraș Brașoveanu, vine și cu alte argumente: „Facem economie de efort și de bani. Și-așa vom pica în compania unei formații din prima grupă. De ce să mă trezesc că vom juca pe la Mediaș, când putem să cădem cu Oțelul?”

Campioana evită numele mari

Cinci formații din prima urnă vor fi trase cu cele din liga secundă, în timp ce a șasea va juca împotriva unei echipe de Liga I din Urna B. Cele patru rămase în a doua urnă vor forma ultimele două „optimi”.

Iată urnele valorice:

Urna A: Oțelul Galați, Gaz Metan Mediaș, Rapid București, FC Vaslui, Steaua București, Dinamo București.
Urna B: FC Brașov, Petrolul Ploiești, Pandurii Tg. Jiu, Astra Ploiești, FCM Tg. Mureș.
Urna C: Gaz Metan Severin, FCM Dunărea Galați, CS Otopeni, Astra II Giurgiu, Poli Timișoara.

Articol scris de Dănuț Lungu

05 Oct. 2011, 13:13 Cupa
Pe aceeași temă