Oprescu sancționează după eliminarea din Cupă: „Foarte multe cartonașe galbene”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 15:40 Cupa
Oprescu sancționează după eliminarea din Cupă:**

Tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, nu se aștepta ca elevii săi să piardă meciul susținut în compania formației de nivel inferior, Chindia Târgoviște. Antrenorul echipei slătinene s-a arătat nemulțumit de modul în care jucătorii cu experiență au gestionat jocul.

„Un joc aprig disputat, cu răsturnări de situație, cu eliminări, lovituri de la unsprezece metri, cred că spectatorii au fost mulțumiți. Din păcate, nu putem spune despre noi că suntem mulțumiți, m-a deranjat atitudinea unor jucători cu experiență, lucru care nu va trece nesancționat. Este inadmisibil, la experiența lui Siminic, să primească al doilea galben, să aibă un gest nesportiv, indiferent cum a fost decizia de arbitraj. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, iar aspectul care m-a nemulțumit a fost cel legat de indisciplină, foarte multe cartonașe galbene, marea majoritate luate pe vociferări la adresa arbitrului, de-asta am spus că aceste lucruri nu vor rămâne nesancționate”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, în cadrul conferinței susținute imediat după joc.

FC Olt Slatina va debuta în noul sezon în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Fundașul stânga, Gabriel Siminic, este suspendat, cartonașele roșii încasate în meciul din Cupă fiind contabilizate în campionat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 15:40 Cupa
Pe aceeași temă