„Nu vin la meci!” Prima reacție a lui Marian Iancu după tragerea la sorți

17 Nov. 2011, 17:15 Cupa

Președintele lui FC Timișoara e bucuros că echipa alb-violetă joacă pe teren propriu în sferturile Cupei, cu Gaz Metan, la câteva zile după ce clubul împlinește 90 de ani

FC Timișoara va juca în antepenultimul act al Cupei României pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș. Șeful clubului bănățean, Marian Iancu, spune că se bucură doar pentru faptul că partida va avea loc la Timișoara, la două, trei sau patru zile după ce Poli împlinește 90 de ani (data disputării nu s-a stabilit încă).

„E un meci greu, la fel de greu ar fi fost și dacă picam cu oricare dintre celelalte echipe. Singurul lucru pozitiv e că jucăm la Timișoara, în preajma sărbătorii din 4 decembrie. În rest, nu e ceva deosebit, e un meci de Cupă în care se poate întâmpla orice. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă. Va trebui să ne băgăm noi în traistă”, a declarat Iancu.

Poli a învins Steaua în optimi, într-o manieră categorică. Adversarul din sferturi, Gaz Metan, nu este unul cu un nume la fel de sonor precum gruparea roș-albastră, însă șeful clubului viola crede că fotbaliștii vor fi la fel de motivați. „Probabil vor juca în față la câteva mii de suporteri și în aceste condiții nu au voie să nu fie motivați”, a spus Iancu.

„Nu vin la meci. Nu depinde rezultatul de venirea mea”, a mai declarat Marian Iancu, care nu a fost prezent la nicio partidă a lui Poli în acest sezon.

Articol scris de Radu FAUR

17 Nov. 2011, 17:15 Cupa
Pe aceeași temă