Norocoasa FC Hermannstadt! Echipa sibiană a avut baftă la tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României și poate accede în faza finală

Marius ANGHEL 14 Mar. 2018, 12:36 Cupa
Norocoasa FC Hermannstadt!** Echipa sibiană a avut baftă la tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României și poate accede în faza finală

FC Hermannstadt a avut noroc la tragerea la sorți pentru stabilirea celor două semifinale ale Cupei României, efectuată astăzi la Casa Fotbalului. Echipa sibiană din Liga 2 va întâlni în penultima fază a competiție pe cel mai slab adversar peste care putea da dintre cele rămase în competiție.

Singura reprezentantă a ligilor inferioare rămasă în Cupa României o va întâlni în semifinală pe Gaz Metan Mediaș, cealaltă echipă a județului Sibiu rămasă în competiție. FC Hermannstadt va fi juca prima mansă pe teren propriu, pe 18 aprilie, chiar în ziua alegerilor pentru noul președinte al FRF, și are o șansă mare la o performanță istorică, în condițiile în care sorții i-au scos în cale adversarul accesibil, pe Gaz Metan Mediaș, penultima clasată din play-out-ul Ligii 1. Returul va avea loc la Mediaș, pe 9 mai.

În cealaltă semifinală se întâlnesc CS U Craiova și FC Botoșani, echipe din play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii 1. Craiova e gazda primului meci, fiind prima extrasă din urnă. Gruparea olteană este considerată mare favorită la câștigarea trofeului.

Semifinalele Cupei României se vor disputa în dublă manșă, pe 18 aprilie, respectiv 9 mai 2018. Finala este programată pe data de 27 mai 2018.

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 14 Mar. 2018, 12:36 Cupa
Pe aceeași temă