Niculescu, pregătit de meciul cu Dinamo: „Să fim încă o dată surpriza Cupei”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 17:49 Cupa
Niculescu, pregătit de meciul cu Dinamo:**

Înainte de meciul de Cupă de marți, de la ora 18:00, cu Dinamo, antrenorul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a vorbit despre importanța acestui joc. Tehnicianul nu se teme de fosta sa echipă și spre să producă din nou surpriza după ce în runda trecută a învins cu 3-1 pe deținătoarea trofeului, Astra Giurgiu.

„Este un meci foarte important pentru noi. Am ajuns în această fază a competiției și vom face totul pentru a merge mai departe. Sigur, ei sunt favoriți… e vorba de Dinamo nu de orice echipă, dar cu multă muncă și determinare, de ce nu, să fim încă o dată surpriza Cupei… E foarte greu, dar putem realiza acest vis frumos! Am urmărit toate meciurile lui Dinamo care se puteau urmări. Sunt o echipă care acum e în plutonul fruntaș, iar asta spune multe. Desigur, au și ei slăbiciuni, cum au toate echipele, iar noi vom încerca să profităm de ele. Chiar dacă primesc goluri cum a fost cazul la ultimele lor trei jocuri, au jucători valoroși care pot face diferența, cum ar fi Matei, Lazăr, Alexe și nu numai ei. Așa că trebuie să fim foarte atenți. Jucăm contra lui Dinamo, fosta mea echipă, dar nu am nicio emoție. Pentru meciuri de genul ăsta sunt pregătit. Iar noi, putem juca împotriva oricărei echipe! Sunt profesiosnist și îmi dorec și mâine seară să câștig. Ca jucător am învins de două ori pe Dinamo cu U Cluj. Am dat și trei goluri, două în primul meci și unul în al doilea. Iar ca antrenor am un egal tot cu U Cluj contra lui Dinamo” a declarat Claudiu Niculescu, citat de csmioveni.ro.

Spionați de Flavius Stoican

La meciul de la Poiana Câmpina, CS Mioveni a fost spionată de antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican. Tehnicianul nu este la primul meci al Fortunei urmărit live din tribună, câinii-roșii având mai mulți fotbaliști împrumutați la divizionara secundă. Stoican a venit la meci însoțit de secundul Alin Chița și de unul dintre oficialii clubului și a urmărit meciul stând alături de delegația argeșenilor.

Mârzeanu lipsește din cauza eliminării

La meciul de marți cu Dinamo nu va evolua atacantul Mârzeanu. În minutul 55 al jocului cu Fortuna, la o fază banală la mijlocul terenului, Minciună a fost atacat cu talpa pe gleznă de jucătorul Mioveniului, iar arbitrul Iulian Dima a scos direct cartonașul roșu. Jucătorul prahovenilor a țipat destul de tare de durere, medicii au intervenit și i-au acordat minute bune îngrijiri medicale, ca mai apoi să fie înlocuit de Zsiga. Totuși, la finalul partidei, antrenorul Aurelian Stamate, apreciind profesionalismul și devotamentul jucătorului, a spus: „Este o lovitură pe gleznă, dar luni sau cel mai târziu marți, Minciună va fi la antrenament”.

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 17:49 Cupa
Pe aceeași temă