Niculescu povestește cum și Camora a avut o tentativă să nu returneze mingea: „Au țipat jucătorii la el”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 10:54 Cupa
Niculescu povestește cum și Camora a avut o tentativă să nu returneze mingea:**

CS Mioveni a pierdut calificarea în semifinalele Cupei României după ce CFR Cluj a revenit de la 0-3 și a bătut cu 4-3 în minutele de prelungire.

Claudiu Niculescu a vorbit despre cel mai controversat moment al meciului, golul de 3-3 marcat de Tade, venit la capătul unei faze la care jucătorii clujeni nu au înapoiat mingea trimisă în aut de adversarii lor. Antrenorul Mioveniului a povestit că un moment similar s-a consumat și la scorul de 2-0, atunci când Camora a ezitat să dea mingea gazdelor. „Cei de la CFR au mai avut o tentativă să nu ne dea mingea, la 2-0, prin Camora. Strigau jucătorii la el să ne dea mingea nouă. La faza golului de 3-3 am țipat de două ori la fotbaliștii mei că știam că nu ne vor da mingea. Dacă voi juca din nou împotriva lor, le voi da mingea dacă o trimit în aut. Eu am fost întotdeauna fair-play. Din păcate rămâne rezultatul. Am avut o șansă imensă să scriem istorie în fotbalul românesc”, a spus Claudiu Niculescu.

Întrebat dacă este de părere că meciul se va juca, după ce oficialii Mioveniului au înaintat o scrisoare către FRF, Claudiu Niculescu nu vede acest lucru posibil. „Trebuie să fie ei (n.r. CFR Cluj) de acord, dar sunt convins 100% că nu vor accepta”, a declarat antrenorul Mioveniului la DigiSport.

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 10:54 Cupa
Pe aceeași temă