Nemeș: „Aș cere întregului lot de jucători pentru acest meci din Cupa să fie montați și mobilizați la maxim”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 19:27 Cupa
Nemeș:**

FC Bihor va disputa joi, de la ora 16, pe teren propriu, la Stadionul „Iuliu Bodola”, meciul din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României Timișoreana. Adversara formației din Liga a II-a va fi echipa de primă ligă Universitatea Cluj.

U Cluj s-a calificat direct în această fază, în timp ce FC Bihor a avut nevoie să treacă de două tururi ca să ajungă aici. Mai întâi, orădenii au eliminat cu 2-1, după prelungiri, în deplasare, echipa CSC Sânmartin, iar mai apoi au învins cu 1-0, tot după prelungiri, la Turda pe formația locală Arieșul.

„După întâlnirile avute în campionat în cele trei etape, echipa nu s-a prezentat la cerințele la care se aștepta atât conducerea clubului cât și staff-ul tehnic. Am văzut în cele două meciuri pierdute o lipsă aproape totală de atitudine, dorință acerbă de a câștiga, din moment ce în ultimul meci am fost conduși cu 1-0 din minutul 4 și parcă a existat o stare de indiferență la toată echipa. A lipsit acel ceva care poate să facă diferența într-un meci, deși staff-ul tehnic a pregătit amănunțit și cu multă rigurozitate și profesionalism toate meciurile avute până în prezent. Marele rezultate se pot obține numai cu muncă și seriozitate, de aceea aș cere întregului lot de jucători pentru acest meci din Cupa României să fie montați și mobilizați la maxim pentru ca să câștige acest meci. Un fost președinte al clubului nostru, din urmă cu 30-40 de ani, îmi spunea zilele trecute că în meciurile cu U Cluj nu era o problemă să câștigăm. Acum ei, sigur sunt o echipă de liga I, iar noi de a II-a… Începând de luni sunt prezent la fiecare antrenament al echipei să văd cum se pregătesc și care este atitudinea băieților noștri. Au înțeles că mult depinde de ei în confruntările fotbalistice. Antrenorii își fac schemele de joc până la 16 metri, de acolo trebuie să contribuie și ei, jucătorii. Rog iubitorii fotbalului orădean și bihorean să fie alături de echipă în aceste momente și să ne susțină joi la jocul din șaisprezecimile Cupei României”, a declarat, citat de fcbihor.ro, președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

Pentru disputa cu U Cluj, antrenorul Alexandru Pelici nu va putea conta pe serviciile a trei jucători, A. Achim, Cr. Cigan și Nichita, toți trei fiind accidentați.

Vă reamintim că biletele pentru intrarea la stadion la acest joc, pot fi achiziționate miercuri de la sediul clubului, din strada Iosif Vulcan, și joi, în ziua meciului, cu începere de la ora 12, doar de la stadion. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei, gratuit urmând a avea doar copii până în 14 ani.

Dacă va fi învinsă echipa orădeană va încasa de la Federația Română de Fotbal suma de 3000 de euro, iar dacă va obține victoria, va încasa 6000 de euro.

Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 19:27 Cupa
Pe aceeași temă