Nagy: „De ce ne-a fost frică nu am scăpat!”

23 Aug. 2011, 23:48 Cupa
Nagy:**

Antrenorul arădenilor s-a declarat nemulțumit de faptul că meciul a fost împins în prelungiri dar e optimist și crede în potențialul lui UTA.

„Cupa României e o competiție a surprizelor. De ce ne-a fost frică nu am scăpat, a fost un joc cu de toate. Vroiam să prindem încredere, să aducem o echipă de Liga I după o perioadă de timp la Arad. Am întâlnit un adversar tânăr, dornic, fiind și rivalitatea mare, și cadrul în care s-a jucat a contat, în nocturnă pe un stadion mare. Dacă eram atenți puteam încheia jocul, consider că arbitrul putea să ne dea o lovitură de pedeapsă. Arbitrul poate a fost depășit, fiind și încrâncenarea asta”, a declarat Roland Nagy.

„Echipa a arătat și momente bune, nu pot să fiu îngrijorat că Smaranda e pentru a doua oară jucătorul meciului, el își face treaba. Băieții și-au dorit, nu am vrut să ajungem la penalty-uri, a fost totuși căldură chiar dacă s-a jucat în nocturnă”, a adăugat tehnicianul arădenilor. Acesta s-a referit și la jocul din etapa a șaptea, când UTA va întâlni Poli în campionat pe teren propriu: „De la joc la joc, sunt convins că echipa va fi în creștere. Știu ce înseamnă un meci cu Timișoara, cu stadionul plin, te simți fotbalist. La Poli s-a investit, a arătat potențial, a jucat în cupele europene”, a spus Nagy.

UTA s-a impus în fața lui Poli II în faza a IV-a a Cupei României la penalty-uri, cu 3-0, după ce a fost 1-1 după prelungiri și 0-0 în urma primelor 90 de minute.

articol scris de Cornel BIHOLARI

23 Aug. 2011, 23:48 Cupa
Pe aceeași temă